Jeugd: SMASH!

Volleybalkampen

In de zomervakantie organiseren wij al tientallen jaren Volleybalkampen voor jongeren van 10-19 jaar!

Tijdens een volleybalkamp ben je onder professionele begeleiding de hele dag bezig met je favoriete sport. Naast fanatieke trainingen en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere activiteiten op het programma. Vind je de dagelijkse trainingen nóg niet genoeg, dan zijn er tijdens de week voldoende momenten om een bal te pakken en op het veld bij de accommodatie te ballen. De creatieve en soms nieuwe spellen maken de volleybalkampen onvergetelijk!

De data en locaties voor 2017 worden in het najaar gepubliceerd. De inschrijving gaat rond 1 januari open.

Je hebt op kamp een fiets nodig. Je kunt hiervoor je eigen fiets meenemen, als dit een goede, stevige fiets mét verlichting is. Je kunt ook een fiets huren. Het huren van een fiets kost € 37,50.

Op Texel hebben wij de verplichte fiets al voor je geregeld, de huurprijs voor deze fiets is in de kampkosten inbegrepen.

Verzekering
Deelnemers moeten zelf zorgen voor een toereikende reis- en ongevallenverzekering.

Annulering
Het kan voorkomen dat er iets gebeurt, waardoor je niet mee kunt op kamp. Meld ons dit schriftelijk. Bij annulering tot twee weken voor aanvang van het volleybalkamp kan 50% restitutie worden verleend. Wanneer een deelnemer door blessures, ongewenst gedrag of ander ongemak niet deel kan nemen aan trainingen of andere activiteiten behoudt de organisatie van de volleybalkampen zich het recht voor om deze deelnemer de aanwezigheid op het desbetreffende kamp te ontzeggen. Wij houden ons het recht voor om het kamp te annuleren indien er niet genoeg inschrijvingen zijn. Uiteraard kan je je dan voor een ander kamp inschrijven.

Blessures, ziekten, allergieën
Om adequaat om te kunnen gaan met lichamelijke klachten, is het belangrijk dat de begeleiding hiervan op de hoogte is. Bij inschrijving vragen wij om medische gegevens bekend te maken. De begeleiding kan zodoende in overleg met de deelnemers en ouders/verzorgers toezien op eventueel medicijngebruik en waar nodig de maaltijden aanpassen.

Accommodaties

Bathmen
De kampen in Bathmen vinden plaats in aparte blokhutten die rondom een gemeenschappelijke ruimte gebouwd zijn. Het terrein is gelegen in een bosrijke omgeving. De trainingen worden in een sporthal in Bathmen gegeven, waar je op de fiets naar toe gaat. Koken doen de begeleiders in samenwerking met de deelnemers.

Heukelom
In het Brabantse Heukelom vinden de kampen plaats in een grote groepsaccommodatie. Deze accommodatie is gelegen naast een sportveld. In hetzelfde gebouw wordt in verschillende slaapzalen geslapen. De trainingen worden in een sporthal in Heukelom gegeven, waar je op de fiets naar toe gaat. Ook hier wordt door de begeleiding, in samenwerking met de deelnemers gekookt.

Texel
Op het eiland Texel (De Cocksdorp) vindt het beachvolleybalkamp plaats. In een gezellige kampeerboerderij wordt geslapen, gegeten en worden activiteiten georganiseerd. Je volleybalt deze week op het strand en leert de speciale beachvolleybaltechnieken. Tijdens het kamp heb je regelmatig een fiets nodig. De huur van een fiets wordt bij dit kamp voor je geregeld en de kosten hiervoor zijn bij de prijs inbegrepen.

Bathmen
Heukelom
Fotoaccoprincenhage

De volleybalkampen worden zonder winstoogmerk door ons gerealiseerd. Zowel de werkgroepleden als de begeleiders zetten zich geheel belangeloos in voor het welslagen van de kampen. De kwaliteit van de begeleiding is echter uitstekend. Alle begeleiders worden tijdens diverse bijeenkomsten uitgebreid geschoold om een professioneel kamp te kunnen organiseren, waarbij de perfecte sfeer natuurlijk niet wordt vergeten. Bovendien worden er regelmatig gasttrainers van topniveau uitgenodigd.

Voor de kampen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste begeleiders. Ben je geïnteresseerd in het begeleiden van een volleybalkamp meld je dan. 

Wil je meer informatie, neem ook dan contact op met Bianca van Meurs, volleybalkampen@nevobo.nl of 030 - 751 3633.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×