Na Landstede Volleybal, dat zich dinsdagavond plaatste, hebben woensdag ook Draisma Dynamo, Peelpush en Abiant/Lycurgus zich geplaatst voor de Final Four van het nationale bekertoernooi. Topdivisionist Peelpush schakelde knap eredivisionist Rivo Rijssen uit. Ook de 3-0 zege van Draisma Dynamo op Seesing Personeel | Orion mag verrassend worden genoemd. Abiant/Lycurgus, de koploper van de eredivisie, had zoals verwacht weinig moeite met SV Land Taurus.

Peelpush

Peelpush, de trotse koploper van de topdivisie, verloor vorige week in Rijssen de eerste kwartfinale met 3-2 van Rivo. De ploeg van coach Guido Görtzen kon wel leven met deze uitgangspositie, zeker aangezien de Limburgers in Meijel dit seizoen nog maar een set verloren.
Woensdagavond liet Peelpush geen spaan heel van Rivo. Onder grote publieke belangstelling won de thuisploeg met 3-0 en plaatste zich zo voor de Final Four van het nationale bekertoernooi. Peelpush treft in de halve finale Landstede Volleybal.

Draisma Dynamo

Draisma Dynamo zorgde voor een verrassing door zich ten koste van Seesing Personeel | Orion te plaatsen voor de halve finale. Seesing Personeel | Orion is de nummer twee van de eredivisie, en won vorige week in Apeldoorn met 3-2.
Door woensdag in Doetinchem met 3-0 te winnen kwam Draisma Dynamo als winnaar uit de tweestrijd. Een mooie opsteker voor de ploeg van coach Bas Hellinga.

Abiant/Lycurgus

Draisma Dynamo neemt het in de halve finale op tegen Abiant/Lycurgus. De Groningers wonnen voor de tweede keer in een week met 3-0 van SV Land Taurus en kwamen geen moment in de problemen. De ploeg van coach Arjan Taaij lijkt klaar om dit seizoen prijzen te veroveren, en ligt goed op schema om dit te gaan doen.