490 Jeugdteams, verdeeld over 29 sporthallen, luiden het nieuwe jaar op zaterdag 7 januari volleyballend in. Circa 5.000 jeugdspelers verdedigen die dag de eer van in totaal 173 verschillende volleybalclubs tijdens de Nationale Open Jeugd kampioenschappen (NOJK) 2017. Negen clubs schreven zich in op alle acht categorieën van hét volleybal jeugdkampioenschap van Nederland.

Juichen Alterno Finale Nojk 2016 03 12 Rh

Na 860 wedstrijden wordt op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar duidelijk welke teams doorgaan naar de halve finales op 18 februari. De finaleronde volgt exact een maand later, op zaterdag 18 maart. Vanwege de grote publieke belangstelling voor de finales van eerdere edities is besloten om de uiteindelijke finalisten in maart te verdelen over vier toplocaties: de Topsporthal in Doetinchem en Apeldoorn (Omnisport), het Arcus Sportcomplex in Wijchen en de Hamalandhal in Lichtenvoorde. 

29 Verenigingen organiseren de NOJK voorrondes in de thuishal! De ruim 300 officials zullen er zorg voor dragen dat op alle speellocaties de organisatie zo soepel mogelijk verloopt. Klik hier voor het programma en de speellocaties. En kom vooral kijken: de toegang op alle NOJK-locaties is gratis. Graag tot ziens bij de NOJK 2017!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn