Maureen en Jette deden mee aan winactie op de Instagrampagina van het Junior Beach Circuit. De meiden plaatsten een vette fotocollage, haalden daarmee de meeste likes binnen en wonnen een training van Beachvolleybal Team Nederland! Hieronder lees je hoe Maureen en Jette de gave dag beleefd hebben.

Zaterdagochtend werden we om 10.30 uur ontvangen bij het krachtcentrum in Den Haag. Daar mochten we een krachttraining bijwonen van een aantal topsporters, waaronder Marleen van Iersel, Manon Nummerdor-Flier, Christiaan Varenhorst, Jolien Sinnema en Joy Stubbe. Aan het einde van de training mochten we aan het buikspiercircuitje meedoen.

Om 11.00 uur gingen we naar het Indoor Beach Centrum (Lindobeach Den Haag). Daar kregen we een clinic en meet & greet van Jolien Sinnema en Joy Stubbe. We begonnen met inspelen en kregen al snel wat handige (beach)tips, die we goed kunnen gebruiken aangezien we zelf zaalvolleyballers zijn. We hebben getraind op de pass, set en aanval. Dat is namelijk allemaal anders dan bij het zaalvolleybal. Zo hebben we bijvoorbeeld geoefend en geleerd dat we de pass iets meer uit het net moeten houden, goed uit de knieën moet setten en veel ruimte moeten geven.

Aan het einde van de training hebben we nog een potje tegen Jolien en Joy gespeeld. Omdat het met onze service aardig goed zit, hebben we zelfs nog een aantal ketsers gescoord! Over het algemeen ging het wedstrijdje best goed en hebben we toch nog de tien punten aangetikt. Na afloop hebben we foto's gemaakt met Jolien & Joy en met Manon & Marleen, want die trainden ondertussen naast ons. Voor Manon was dit haar eerste beachweek. In de kantine hebben we nog even bijgekletst met Jolien & Joy wat echt super gezellig was!

We wensen Jolien & Joy een fijne beachcarrière toe, met nog vele hoogtepunten. We blijven jullie volgen. Hopelijk zien we jullie in 2020 op de Olympische Spelen. Heel erg bedankt! 

Groetjes ons,

Maureen van Leusen en Jette Kuipers

Actiefoto Maureen En Jette

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn