In de nacht van 25 op 26 oktober vindt de Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekte bij kinderen. De spelers en coaches van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) zullen op het strand van Scheveningen meedoen aan een Beach Workout om zoveel mogelijk mogelijk geld in te zamelen.

Plaats van handeling is het strand bij de partner van BTN, strandclub WIJ. Aan dit project draagt Beachvolleybal Team Nederland graag zijn steentje bij, en doet daarom mee aan de daarvoor georganiseerde activiteiten. Het uur dat wordt gewonnen vanwege de overgang naar de wintertijd zal samen met partner Strandclub WIJ goed worden besteed.

BTN heeft zich bij dit mooie initiatief van eventorganisatie Training of Greatness aangesloten. Spelers en coaches van BTN zullen in deze nacht worden ingezet voor dit goede doel en zullen van 2.00 tot 3.00 uur 's nachts deelnemen aan een heuse Beach Workout.

Naast spelers en coaches van BTN zullen ook Yannick de Jager (7-voudig Nederlands kampioen surfen) en Dimi de Jong (Olympisch snowboarder) aanwezig zijn.

Geld doneren? Dat kan! Via deze teampagina kunt u lid worden en geld storten!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn