Ter voorbereiding op de World League (17 juni t/m uiterlijk 10 juli) speelt het Nederlands mannenteam drie oefeninterlands in Nederland. Eerder werd Tsjechië als tegenstander bekend gemaakt, maar vanwege meerdere ziektegevallen hebben zij zich moeten afmelden. De nieuwe tegenstander van Oranje is het op de Europese ranking hoger geplaatste Duitsland.

Op 3 juni wordt om 19:00 uur de reeks tegen Duitsland geopend in topsporthal IISPA, Almelo. Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni zijn de Oranje mannen te bewonderen in de SaZa topsporthal Doetinchem.

De reeds gekochte kaartjes voor Tsjechie blijven gewoon geldig!

27 & 28 augustus Nederland – Slowakije

In voorbereiding op het EK kwalificatietoernooi speelt Oranje nog twee oefeninterlands op eigen bodem tegen Slowakije. Zaterdag 27 augustus wordt er om 17:30 uur gespeeld in de IISPA Almelo en zondag 28 augustus om 13:30 uur in sporthal Merwestein, Nieuwegein. De wedstrijd in Nieuwegein is de officiële start van de Nieuwegeinse Volleybalweek. In het weekend van 27-28 augustus wordt er door volleybalvereniging NVC diverse clinics georganiseerd en is er een meet & greet met de Oranje mannen. Kijk voor meer informatie op: www.nvc-nieuwegein.nl.

DatumWedstrijdTijdLocatieTickets
3 juniNED-GER19:00 uurtopsporthal IISPA, AlmeloBestel tickets
4 juniNED-GER17:30 uurSaZa topsporthal, DoetinchemBestel tickets
5 juniNED-GER13:30 uurSaZa topsporthal, DoetinchemBestel tickets
27 augustusNED-SVK17:30 uurtopsporthal IISPA, AlmeloBestel tickets
28 augustusNED-SVK13:30 uursporthal Merwestein NieuwegeinBestel tickets


Bron: fotohoogendoorn.nl (fotograaf)

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn