Eind deze maand kun je in het fonkelnieuwe Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan genieten van internationaal topvolleybal! Van 23-25 september strijdt het Nederlands Heren Volleybalteam daar tegen Oostenrijk, Wit-Rusland en Turkije om een startbewijs voor het Europees kampioenschap van volgend jaar. Het toernooi is het officiële slotstuk in een maand die bol staat van de sport in de gemeente Zaandam.

De lange mannen van bondscoach Gido Vermeulen trappen op vrijdag 23 september af tegen Oostenrijk, waarna zaterdag Wit-Rusland aan de andere kant van het net staat. De Oranje volleyballers sluiten hun kwalificatietoernooi zondag 25 september af tegen Turkije. De toernooiwinnaar plaatst zich direct voor het EK, volgend jaar in Polen. Er staat dus wat op het spel!

Programma EKK Volleybal Mannen 2016 - Koog aan de Zaan

Datum

Tijd

Wedstrijd

Vr. 23 september

17.00 uur

Turkije - Wit-Rusland

19.30 uur

Nederland – Oostenrijk

Za. 24 september

17.00 uur

Nederland – Wit-Rusland

19.30 uur

Turkije – Oostenrijk

Zo. 25 september

15.30 uur

Nederland – Turkije

18.00 uur

Wit-Rusland – Oostenrijk

Het zal de mannen van Oranje zeker helpen als de tribune in Koog aan de Zaan volgepakt zit met Oranje supporters. Ook aanmoedigen? Klik hier voor kaarten (12+ vanaf € 10,- voor 2 wedstrijden). Namens de lange mannen van Oranje vast bedankt voor je support!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn