Facebook VollebalTv Twitter

Kalender beachcompetitie 2012

Kalender beachcompetitie 2012

14 februari 2012 - De kalender beachcompetitie 2012 is deze week online gekomen. Hierbij gaat het om een concept versie en tot 1 april kunnen hierin nog veranderingen plaats vinden. Elk jaar is het weer een hele strijd om deze op tijd aan te leveren. Dit jaar zijn we erin geslaagd deze al begin februari in concept aan jullie te presenteren en daar zijn we trots op! Klik hier voor de beachcompetitie kalender.

Voor iedereen wat!

Het is ons doel om jaarlijks een veelzijdige competitie aan te bieden. Hierbij kijken we naar een landelijke spreiding, zodat de competitie voor een ieder haalbaar is, maar uiteraard is de uitstraling en beleving daarbij van groot belang. Uiteraard kan het weekendje Ameland niet missen, net zoals de vaste locaties in Zeeland. Daarin is wederom de intensieve samenwerking met Freetime en het "beachlife circuit" gevonden.

Daarnaast nemen de beachverenigingen een steeds belangrijkere positie in bij het organiseren van de nationale competitie. Deze verenigingen hebben een lange staat van dienst en zijn in staat "het strand gevoel" naar de vereniging te brengen.

Nieuwkomer

Dit jaar is er 1 opvallende nieuwkomer binnen de kalender. Op de Brouwersdam zal er in samenwerking met Freetime en CentreParcs een groot beachweekend plaatsvinden. Als afsluiting van het indoor seizoen kun je met je team gebruik maken van dit arrangement om naast een verblijf in CentreParcs, samen deel te nemen aan een beachtoernooi. We verwachten dat dit een enorm succes gaat worden!

Inschrijven

Naast de ere- en eerste divisie toernooien, waarbinnen onze nationale toppers actief zijn, is er ook een 2de en 3de divisie, waarbij bij de laatste iedereen vrij kan meedoen en inschrijven. Dus wil je graag een competitie spelen en opgenomen worden in de nationale ranking, schrijf je dan gerust in voor een 3de divisie/instap toernooi.

Binnen de kalender bevinden zich nog een paar niet ingevulde data. Hierover zijn we nog in gesprek met verschillende partijen en we hopen  jullie hierover spoedig meer informatie te geven. Uiteraard vinden er op dit moment ook nog gesprekken plaats rondom de eredivisie. Naar verwachting zal er vanaf 1 mrt begonnen kunnen worden met het inschrijven.

klik hier voor de  beachcompetitie kalender

Meer informatie over de nationale beachcompetitie kun je vinden op: www.beachcompetitie.nl

Advertentie

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Volleybal TV

Schuil en Nummerdor, vrienden voor het leven

6 januari

WK Beachvolleybal 2015

28 november

Het belang van spelkennis voor iedereen

12 november

Bestuurders werken aan een sportieve en...

12 november

Sliedrecht Sport succesvol in Europa Cup

27 oktober

SS Rotterdam decor WK beachvolleybal

23 oktober

Landstede verslaat Lycurgus in topper

23 oktober

Junior Beachcircuit sfeerfilmpje

23 oktober

Junior Beachcircuit

23 oktober

Vermeulen: drie keer niet kunnen afmaken

2 oktober

De Kruijf: dichtbij, maar ook ver weg

2 oktober

Oranje verliest op WK van Servië

2 oktober

Volleybalsters op WK tegen toplanden

1 oktober

Nederland - VS

29 september

Nederland - Mexico

29 september

Nederland - Kazachstan

29 september

Nederland - Thailand

29 september

Dela Trophy in Leek

6 september

De Oranje dames gaan naar school

6 september

Volleybalsters nipt onderuit tegen België

20 augustus
Terug Vooruit
Advertentie
Privacy policyDisclaimerWebs.nl Inbound marketing
Logo Nevobo

32,665 volleyballiefhebbers hebben al een account op volleybal.nl.

Terug naar boven