Op woensdag 29 maart (jongens) en woensdag 5 april (meisjes) vinden in Den Haag de selectietrainingen plaats voor Jeugd Oranje Beach. Jeugd Oranje Beachvolleybal is voor talentvolle beach- en indoorvolleyballers van 14 tot 19 jaar. De grootste talenten van Jeugd Oranje stromen door naar Jong Oranje (parttime of fulltime programma). Lees hieronder hoe je je kan inschrijven voor de selectiedagen.

Programma Jeugd Oranje:

Direct na het indoorseizoen, in de eerste week van mei, start het programma van Jeugd Oranje Beachvolleybal. In de maanden mei en juni wordt op vrijdag en zaterdag getraind op het NTC Den Haag. Vanaf juli worden de trainingsweken uitgebreid naar 3 trainingen per week.  Daarbij is extra trainen bij een beachvolleybalschool, deelname aan de nationale beachvolleybalcompetitie en het NK Jeugd verplicht. Voor deelname aan Jeugd EK’s en WK’s geldt een separaat uitzendbeleid.

Selectie vindt plaats naar aanleiding van nationale selectiedagen, samenwerking met de nationale jeugdopleiding indoor te Papendal, scouting bij RTC indoor, NOJK en NK Jeugd Beach, nationale beach- en indoorcompetitie, of op aanmelding van coach, trainer of eigen initiatief.

Middels het scouting netwerk van de Nevobo is er een longlist samengesteld voor de aankomende selectietrainingen van eind maart en begin april 2017. Op deze longlist staan de beach- en indoorvolleybaltalenten die uitgenodigd worden.

Sta je niet op de longlist? En ben jij geboren tussen 1998 en 2004, volleybal of beachvolleybal je al een aantal jaren en wil je deelnemen aan de selectiedagen? Dan kun jij je voor 3 maart aanmelden via deze link

Selectiedag jongens: 29 maart: 15.00 -19.00 uur
Selectiedag meisjes: 5 april 15.00 - 19.00 uur

Locatie: Lindobeach / Lindoduin 36-38 / Den Haag

Foto: Pim Waslander

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn