Dames 3 van VTC Woerden is in basis al ruim 14 jaar bij elkaar! Het team is in de loop der tijd regelmatig aangevuld met vers bloed van jongere speelsters. Hierdoor is er een goede mix ontstaan. Met de bijzondere kreet ‘hoptjop’ als yell is er een geweldige teamspirit. Er is nooit gezeur of gedoe onderling en dat vinden ze best uniek voor een damesteam!

Vtc Woerden D3 05

Afgelopen seizoen zijn de meiden kampioen geworden in de 1e klasse. Daarom zullen ze aankomend seizoen uitkomen in de promotieklasse. Dit is niet de eerste keer dat de meiden in de promotieklasse zullen spelen. Het team switcht regelmatig tussen de 1e en de promotieklasse. De afgelopen jaren zijn ze meerdere keren kampioen geworden in de 1e klasse. Af en toe werden ze 2e en hebben ze via PD promotie afgedwongen. Hoe ze toch steeds weer promoveren? Door op halve kracht in te spelen en pas volle bak te gaan als de wedstrijd begint. Ondanks het jonge bloed moeten de dames het hebben van de ervaring, niet van de conditie. 

Vtc Woerden D3 02

Ook buiten het veld gaan de meiden veel met elkaar om. Ze gaan één keer per jaar uit eten bij de shirtsponsor Dimitra en houden eens per jaar een uitgebreide tapasavond bij de ex-trainer/coach. Daarnaast zijn ze afgelopen seizoen naar de Pianobar in Scheveningen geweest. Ook doen ze mee aan beachvolleybaltoernooien en zijn ze natuurlijk allemaal uitgenodigd op elkaars kraamvisites, verjaardagen, feestjes, house-warmings en nog veel meer! 

Vtc Woerden D3 01

De dames sluiten af met de boodschap: Kom op de vrijdagavond naar de Thijs van der Polshal in Woerden voor een gezellige avond met een leuk potje volleybal en daarna een wijntje met bitterballen!  

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn