22 mei 2015 - Het Nederlands damesvolleybalteam heeft vandaag – als opmars naar het EK 2015 – Dames in eigen land – haar eigen online blogmagazine op www.nederlandsdamesvolleybalteam.nl gelanceerd en gepresenteerd aan de Nederlandse pers. Hierop valt van alles te lezen over het leven van de topsporters op het gebied van food, fashion, muziek, travel en meer.

Het idee achter de website is dat de bezoeker een uniek kijkje neemt in het leven van het team en in dat van iedere speler. Naast reisverslagen en columns (red. die ook verschijnen op de website van het Nederlandse sporttijdschrift Helden Magazine) valt te lezen wat de favoriete gerechten van de dames zijn, welke fashionsmaak ze hebben en op welke muziek ze sporten. Op deze manier worden de sport en het team nog toegankelijker voor een bredere doelgroep, in verschillende leeftijdscategorieën.

Volleybaloriginals

Daarnaast biedt de website vele extra’s zoals de zogeheten Volleybaloriginals. Dit zijn bijzondere sportitems van de spelers (veelal gesigneerd) waar de websitebezoeker middels een silent auction op kan bieden. Door een mail te sturen naar redactie@nederlandsdamesvolleybalteam.nl met daarin een bedrag dat iemand voor het item zou willen betalen, maakt diegene kans om het item ook daadwerkelijk te krijgen. Blijkt na sluitingsdatum dat het bod van de bieder het hoogste bod is, dan ontvangt diegene het item thuis. De opbrengsten van deze online veiling komen volledig ten goede aan het goede doel van het team: Spieren voor Spieren.

EK in eigen land

Uiteraard is de website ook de plek om alles te weten te komen over de voorbereiding van de dames op het EK in eigen land. Dit wordt van 26 september tot en 4 oktober in vier speelsteden gehouden. Nederland zal haar poulewedstrijden beginnen in Apeldoorn en daarna verplaatsen naar Ahoy Rotterdam. Nieuwsgierig naar wat de spelers tussen de wedstrijden doen? Het valt allemaal te zien, horen en lezen op het online blogmagazine.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn