Wil jij deze zomer de Oranje Volleybaldames in actie zien tijdens het EK? Dat kan! Samen met Sunweb Sports & Events bieden wij een compleet verzorgde Oranje fanreis aan naar Boedapest. Je vertrekt op vrijdag 23 augustus vanaf Eindhoven Airport en komt op maandag weer terug. Tijdens je verblijf in Boedapest bezoek je zowel de wedstrijd Nederland – Roemenië als de wedstrijd Azerbeidzjan – Nederland.

Programma

Vrijdag 23 augustus:

In de ochtend vlieg je om 09:20 uur vanaf Eindhoven naar de Hongaarse stad Boedapest. Aangekomen in de stad, heb je nog wat tijd om eropuit te gaan. Vervolgens vertrek je gezamenlijk met de andere supporters vanaf het hotel per transfer naar de Papp László Budapest Sportaréna. Hier vindt de wedstrijd Nederland - Roemenië plaats. Na de wedstrijd word je per transfer terug naar het hotel gebracht.

Zaterdag 24 augustus:

Na een uitgebreid ontbijt in het hotel, heb je de hele dag om de stad Boedapest te ontdekken. Boedapest is een sfeervolle stad met tal van bezienswaardigheden die als verzameling op de werelderfgoedlijst van Unesco staan. Het openbaar vervoer leent zich uitstekend voor het verkennen van de stad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Burchtpaleis of de Sint Stefanusbasiliek. 

Mailing Sunweb Volleybalreis

Zondag 25 augustus:

Na het ontbijt, is er ook vanochtend nog tijd om wat te ondernemen. In de middag is het tijd voor het het tweede wedstrijdbezoek! Ditmaal neemt Oranje het op tegen Azerbeidzjan. Deze tegenstander kennen we natuurlijk nog van het EK 2017 in Azerbeidzjan: een 3-2 overwinning na een ontzettend spannende wedstrijd. Na de wedstrijd, kun je de avond naar eigen invulling besteden.

Maandag 26 augustus:

Vandaag is alweer de laatste dag van de reis aangebroken. De ochtend kun je naar eigen invulling besteden en aan het begin van de middag word je naar de luchthaven gebracht. De terugvlucht naar Eindhoven vertrekt om 15:00 uur.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Klik hier voor meer informatie.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×