Jeugd & Jong Oranje

Jeugd Oranje Beach

Jeugd Oranje beachvolleybal is voor talentvolle beach- en indoorvolleyballers van 14 tot 19 jaar. Jeugd Oranje beachvolleybal is de opmaat naar Jong Oranje (parttime of fulltime programma) en heeft een volwaardig programma in de maanden mei t/m augustus.

Programma:

Direct na het indoor seizoen, in de eerste week van mei, start het Jeugd Oranje beachvolleybalprogramma. In de maanden mei t/m augustus wordt getraind op het NTC Den Haag. Vanaf juli worden de trainingsweken uitgebreid naar een meer fulltime zomerprogramma. Daarbij is extra trainen bij een beachvolleybalschool, deelname aan de nationale beachvolleybalcompetitie en het NK Jeugd verplicht. Voor deelname aan jeugd EK’s en WK’s geldt een separaat uitzendbeleid.

Selectie vindt plaats naar aanleiding van nationale selectiedagen, samenwerking met de nationale jeugdopleiding indoor te Papendal, scouting bij RTC indoor, NOJK en NK Jeugd Beach, nationale beach- en indoorcompetitie, of op aanmelding van coach, trainer of eigen initiatief.

Voor de internationale jeugdkampioenschappen en events geldt de uitzendregeling internationale jeugdtoernooien beachvolleybal 2020-2024.

Trainers Jeugd Oranje Beach:

- Frank van den Outenaar (meisjes)
- Roland Rademaker (jongens)

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×