Toernooigegevens

Naam
Texel
Datum
Za 04 augustus 2018 - Zo 05 augustus 2018
Toelichting

Aanvangtijd toernooi

In verband met de aankomst van de boot en de reistijd beginnen de eerste wedstrijden om 10.00 uur

Heren 2e divisie

Het voorlopige deelnemersveld voor Texel is gepubliceerd. In de heren 2e divisie op zaterdag zijn nog 5 plaatsen beschikbaar. De teams die nu geplaatst zijn, blijven dat. Tot donderdag 12:00 uur is het mogelijk om alsnog in te schrijven. De extra ingeschreven teams worden donderdag geplaatst op volgorde van ranking.

 

Dames 1e divisie

Het voorlopige deelnemersveld voor Texel is gepubliceerd. In de dames 1e divisie op zondag zijn nog 3 plaatsen beschikbaar. De teams die nu geplaatst zijn, blijven dat. Tot donderdag 12:00 uur is het mogelijk om alsnog in te schrijven. De extra ingeschreven teams worden donderdag geplaatst op volgorde van ranking.

Dames 2e divisie

Het voorlopige deelnemersveld voor Texel is gepubliceerd. In de dames 2e divisie op zondag zijn nog 8 plaatsen beschikbaar. De teams die nu geplaatst zijn, blijven dat. Tot donderdag 12:00 uur is het mogelijk om alsnog in te schrijven. De extra ingeschreven teams worden donderdag geplaatst op volgorde van ranking.

Dames en heren 3e divisie

In de 3e divisie zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar op zaterdag en zondag. Teams kunnen zich, zoals gebruikelijk, inschrijven tot donderdag 12.00 uur. 

Locatiegegevens

Adres
Ruijslaan 96
1796 AZ De Koog
Routeomschrijving