Beachvolleybaltoernooi NK Veteranen Indoor

Inschrijven

Algemene informatie

Toernooigegevens

Plaats
Aalsmeer
Datum
Zo 24 maart 2019

Organisator

Naam
Nevobo

Promotor

Naam
Beach Club Aalsmeer

Locatiegegevens

Adres (centercourt)
Oosteinderweg 247 A
1432 AT Aalsmeer

Algemene informatie

Catering

In navolging van de positieve reacties bij het NK Veteranen bij Irene Beach de afgelopen zomer, wordt ook in Aalsmeer een lunchbuffet aangeboden aan alle deelnemers. In tegenstelling tot Irene Beach kan de lunch niet gratis aangeboden worden vanwege de kosten van de indoorlocatie. Wij hopen dat 10 euro pp als een redelijke prijs wordt gezien. Het is ook alleen mogelijk als het buffet voor iedereen is. Na het NK zijn we benieuwd naar de bevindingen.

Prijzengeld
Overnachting
Speelwijze
  • Toelating tot het toernooi gaat op volgorde van inschrijving. In ieder geval geplaatst worden: de kampioenen van het voorgaande jaar (zomer en indoor) mits zij in dezelfde samenstelling spelen.
  • De organisatie heeft per categorie de mogelijkheid naar eigen inzicht 2 wild cards te verlenen. Wild cards kunnen aangevraagd en verleend worden tot de sluiting van de inschrijving.
  • De plaatsing en indeling van poules gebeurt op basis van verdienste en ingeschat niveau waarbij de organisatie in ieder geval tracht de sterkste teams niet samen in een poule te plaatsen.
  • De huidige punten van deelnemers voortkomend uit deelname aan de competitie zijn geldig voor het NK Veteranen.
  • De 70+ categorie deelnemers krijgen rankingpunten overeenkomstig de tweede divisie en de 90+ overeenkomstig de derde divisie.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×