Beachvolleybaltoernooi NK Veteranen Beach Indoor AFGELAST

Inschrijven

Toernooigegevens

Naam
NK Veteranen Beach Indoor AFGELAST
Datum
Zo 29 maart 2020
Toelichting

In verband met het coronavirus is het NK Veteranen Beach Indoor afgelast.

Voor meer informatie, zie nieuwsbericht

 

NK Veteranen Beach Indoor
Na het succes van de outdoor-editie afgelopen jaar, met bijna 50 deelnemende teams, verwachten we ook veel animo voor het indoor NK eind maart. Vanaf maandag 2 maart is de inschrijving geopend, zorg dat je je op tijd aanmeldt om aanspraak te kunnen maken op die nationale titel!

70+ en 90+
Zoals gebruikelijk spelen we bij zowel de dames als heren in de categorieën 70+ en 90+. Teams in de 70+ categorie bestaan uit spelers die beiden minimaal 35 jaar zijn (of dit jaar worden), dus een gezamenlijke leeftijd hebben van 70 jaar. Voor deelname aan de 90+-categorie zijn spelers minimaal 45 (of worden dat dit jaar) en is een gezamenlijke leeftijd van 90 jaar een voorwaarde. Om mee te doen aan het NK dien je lid te zijn van de Nevobo.

Of jij en je teamgenoot nu Nederlands kampioen worden of niet, het NK is altijd een intensieve, maar feestelijke beachvolleybaldag. Zorg dat jij en je maatje het niet missen!

Volg het NK Veteranen Beach Indoor ook op Facebook via deze link

Simon Schilp Trofee
Simon Schilp is één van de grondleggers van het Nederlandse beachvolleybal. Simon kwam op 10 april 2017 door een noodlottig ongeval om het leven. Met de Simon Schilp Trofee wil de The Beach de beachpionier blijven herinneren en eren. 

Na de eerste uitreiking van de Trofee op 29 maart aanstaande hoopt de familie, samen met vrienden en  deelnemers, herinneringen op te halen en samen te proosten op het leven.

Locatiegegevens

Adres
Oosteinderweg 247 A
1432 AT Aalsmeer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×