Toernooigegevens

Naam
Scheveningen 5
Datum
Za 08 augustus 2020 - Zo 09 augustus 2020
Toelichting

Nog plaatsen beschikbaar 2e divisie

Op zaterdag én zondag zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in dames 2e divisie em heren 2e divisie. De teams die nu geplaatst zijn, blijven dat. Tot donderdag 12:00 uur is het mogelijk om alsnog in te schrijven. De extra ingeschreven teams worden donderdag geplaatst op volgorde van ranking.

Tweede divisie

In Scheveningen wordt dit weekend geen tweede divisie georganiseerd. Alle tweede divisies worden in Tilburg georganiseerd.

UPDATE coronavirus voor Belgische beachvolleyballers
Wegens het aangescherpte reisadvies mogen wij helaas géén deelnemers en bezoekers toelaten vanuit de provincie Antwerpen.

Zie nieuwsbericht.

Summer Beach Volleyball Circuit 2020!
Summer Beach Volleyball Circuit 2020 gaat door! Maar liefst 7 weekenden zijn wij deze zomer te vinden op het prachtige strand van Scheveningen bij het beachstadion en jij kunt erbij zijn! Draai je armen maar alvast warm voor de vijfde editie van deze bijzondere sportzomer.

Om jullie veiligheid te waarborgen hebben we deze zomer minder velden ter beschikking en bieden we enkel 2 tegen 2-toernooien aan. Schrijf je dus snel in voor het te laat is!

Sluiting inschrijving SBVC
Schrijf jij je in voor vrijdag 15.00 uur voor het aanstaande toernooiweekend van het Summer Beach Volleyball Circuit? Dan ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin alle belangrijke informatie over de editie. Schrijf jij je in na vrijdag 15.00 uur voor aanvang van het toernooiweekend? Dan is het belangrijk om de benodigde informatie rondom de geldende coronamaatregelen op locatie goed door te nemen. Check hiervoor onze SBVC-coronapagina.

Inschrijven na 15.00 uur
In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid om je na 15.00 uur nog in te schrijven. De verruimde inschrijfmogelijkheid geldt enkel voor categorieën waar nog plekken beschikbaar zijn op de zondag. Voor de toernooien die plaatsvinden op de zaterdag sluit de inschrijving uiterlijk op vrijdag 15.00 uur en voor de toernooien op zondag sluit de inschrijving uiterlijk op zaterdag 19.00 uur.

Nationale Beach Competitie is ook aanwezig!
Ook de Nationale Beach Competitie is aanwezig tijdens deze editie. Toppers van derde divisieniveau spelen het zand van het strand om de rankingpunten! Ga jij het ze lastigmaken? Schrijf je dan snel in voor donderdag 12.00 uur.

Coronaproof de Nationale Beach Competitie spelen
Bij deelname aan de Nationale Beach Competitie op het strand van Scheveningen willen we je vragen de aandachtspunten in verband met het coronavirus goed door te nemen. Deze vind je hier. De aandachtspunten gelden zowel voor de deelnemers van het Summer Beach Volleyball Circuit als voor de deelnemers van de Nationale Beach Competitie.

Locatiegegevens

Adres
Strandweg 4
2586 JK Scheveningen
Routeomschrijving