Toernooigegevens

Naam
Eredivisie Beach Zutphen
Datum
Za 19 juni 2021 - Zo 20 juni 2021
Toelichting

Concept wedstrijdschema

Maandagmiddag is het concept wedstrijdschema gepubliceerd. De locale organisatie levert de tellers. 

Donderdagmiddag zo spoedig mogelijk na 15.00 uur wordt het definitieve wedstrijdschema gepubliceerd. 

Reserveteams

Alle deelnemers dienen zich voorafgaand aan het toernooi te laten testen. Sportworx zal hierover zo spoedig mogelijk meer informatie verstrekken naar alle inschreven teams.

Om te voorkomen dat wij het 1e Eredivisie toernooi meteen te maken krijgen met een “bye” in het wedstrijdschema, hebben we in deze uitzonderlijke situatie besloten om 2 teams de gelegenheid te bieden op een reservelijst gezet te worden. Wij willen namelijk graag een zo aantrekkelijke mogelijk toernooi voor alle deelnemers organiseren.

Randvoorwaarden

  1. Teams dienen zich zaterdagochtend uiterlijk 1 ½ uur voor aanvang eerste wedstrijd (spelen/tellen) te melden voor een sneltest.
  2. Bij de dames worden seeding 15 én 16 reserveteams
  3. Bij de heren worden seeding 13 én 14 reserveteams
  4. De reserveteams worden door Henk Steeghs benaderd met de vraag of ze op de reservelijst geplaatst willen worden.
  5. De reserveteams dienen zich zaterdagochtend als eerste teams te laten testen.
  6. De reserveteams dienen de hele ochtend aanwezig te zijn. Het kan namelijk zijn dat “seeding 4 (die om b.v. 11.30 uur) hun eerste wedstrijd moeten spelen” positief getest worden.
  7. Het team dat positief getest wordt verlaat de beach accommodatie onmiddellijk en het reserveteam neemt hun plaats in. Teams worden dus niet doorgeschoven. Als seeding 4 positief getest is, dan neemt seeding 13 deze plaats in het wedstrijdschema in.
  8. Als seeding 15-16 (dames) en seeding 13-14 (heren) niet op de reservelijst geplaatst willen worden, dan komen de seeding 17 en lager (dames) en seeding 15 en lager (heren) hiervoor niet in aanmerking.

 

Uitleg coronamaatregelen 

Alle spelers, officials en vrijwilligers dienen zich op locatie vóór aanvang van het toernooi te laten testen.

De sneltesten worden door de Nevobo aangeleverd. Sportworx zal de logistieke organisatie verzorgen. Iedereen die positief getest wordt dient het toernooi onmiddellijk te verlaten.

Instroomteams

Bij de dames zijn 2 instroomteams en bij de heren zijn geen instroomteams.

 

Rankingpunten Nationale Beach Competitie (NBC)

Door alle corona maatregelen zijn we later dan gebruikelijk gestart met de Nationale Beach Competitie (NBC). Zoals afgelopen jaar hebben wij ook nu weer de rankingpunten systematiek aangepast.  

Voor de bepaling van de Ranking worden over de seizoenen 2020 en 2021 de resultaten van de beste 6 bij elkaar getelde toernooien genomen.

 

Rankingpunten NK (outdoor)

Voor de bepaling van de Ranking worden eveneens over de seizoenen 2020 en 2021 de resultaten van de beste zes bij elkaar getelde toernooien genomen.

 

Leidraad beach 2021

Bovenstaande mutaties zijn verwerkt in de Leidraad Beachvolleybal Competitie

 

Rankingpunten systematiek 2022

NBC

Volgend seizoen wordt de rankingpunten systematiek aangepast. Het is goed om hier tijdens het huidig beachseizoen al aandacht voor te hebben! 

Voor de bepaling van de Ranking worden de beste 4 resultaten van de laatste 6 toernooien binnen een periode van 365 dagen genomen.

Ranking NK (outdoor)

Voor de bepaling van de Ranking worden, over de periode sinds het vorige NK in- of outdoor, de resultaten van de beste zes bij elkaar getelde toernooien genomen.

Locatiegegevens

Adres
Laan naar Eme 103
7204 LZ Zutphen
Routeomschrijving
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×