Beachvolleybal

Junior Beach Circuit (JBC)

Ben jij tussen de 11 en 19 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie.

Kalender 
De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats. In 2017 vinden er in totaal 52 toernooien door heel Nederland plaats. Klik  hier voor een overzicht van de toernooien.

Inschrijven
Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: <13, <15, <17 en <19 jaar. 

Klik hier voor de link naar het inschrijfformulier.

Ranking  
Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen.  Aan de hand van deze punten wordt er een individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn. Vanaf dit beachseizoen kun je op alle toernooien, ook in andere regio's, rankingpunten verdienen. 

Eindranking per 18 augustus 2017 

Klik hier voor het rankingspuntenoverzicht 2017

Junior Beachcircuit Finals 
De afsluiting van het Junior Beachcircuit zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio's mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals. Er wordt gekeken naar de spelers/teams met de beste ranking (beste 4 resultaten).  

JBC op Social media
Facebook facebook.com/juniorbeachcircuit Instagram instagram.com/juniorbeachcircuit en #juniorbeachcircuit

Klik hier voor een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je een opmerking kwijt? Stuur dan een mail naar jbc@nevobo.nl

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×