Hieronder vind je alle informatie over het Summer Beach Volleyball Circuit.

Hieronder hebben we een FAQ voor je opgesteld om antwoord te geven op de meestgestelde vragen rondom het Summer Beach Volleyball Circuit. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar beachcircuit@nevobo.nl.

Summer Beach Volleyball Circuit - corona
Vooralsnog worden er geen toernooien georganiseerd voor het Summer Beach Volleyball Circuit. Zodra het weer mogelijk is informeren we jullie direct! Houd hiervoor www.volleybal.nl in de gaten en onze socials!

Zon, strand, vrienden, feest én beachvolleybal! Dat is het Summer Beach Volleyball Circuit. Met deze ingrediënten bieden we jou en je vrienden een onvergetelijke dag tijdens één van de speelweekenden! Doe jij mee op jouw niveau?

Tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit beleef jij met je vrienden een onvergetelijke, sportieve en zonovergoten dag. Ook al schijnt de zon niet, dan ben jij hét zonnetje in huis, uuh…op het zand! Door de zomerse beats op de achtergrond, bereiken jij en je beachpartner(s) een verrassend hoog niveau. Dit geldt overigens voor iedereen, daarom hebben we ook verschillende niveaus.

Ondanks dat iedereen excelleert, hebben we verschillende niveaus waarvoor jij je kunt inschrijven. Zo hebben we de categorie ‘Champions’, ‘Advanced’ en ‘Starters’. Kortom, ben je geen volleyballer? Dan hebben we een passend niveau voor jou en je vrienden, ook voor de voetballers, rugbyers, tennissers, handboogschieters, schaatsers en niet-sportende mensen onder ons. Staat jouw sport er niet tussen? Ook dan ben je welkom. Schrijf je snel in.

Overzicht niveaus vergelijkbaar met de zaalcompetitie

Categorie en niveauSamenstellingIndoor niveau NLIndoor niveau BE
2 tegen 2 ChampionsDames/Heren/MixEerste, tweede en derde divisieEerste, tweede en derde divisie
2 tegen 2 AdvancedDames/Heren/MixPromotie-, eerste en tweede klasseEerste provinciale
2 tegen 2 StartersDames/Heren/Mix

Voor startende en recreatieve beachvolleyballers

Voor startende en recreatieve beachvolleyballers

Niet alle samenstellingen worden bij iedere editie aangeboden. In de Toernooifinder kun je heel gemakkelijk achterhalen bij welke edities welke samenstelling wordt aangeboden door eerst Summer Beach Volleyball Circuit als Competitie te selecteren en vervolgens te kiezen voor jouw gewenste samenstelling bij Niveau.

Beachvolleyballers die zich hebben ingeschreven voor 2 tegen 2 Champions ontvangen rankingpunten, mix uitgezonderd. Je ontvangt dezelfde hoeveelheid punten als bij de Nationale Beach Competitie op derde divisieniveau. Je verzamelde punten kun je gebruiken voor deelname aan de Nationale Beach Competitie. Voor deelname aan de Nationale Beach Competitie is een lidmaatschap bij de Nevobo vereist, dit geldt niet voor het Summer Beach Volleyball Circuit.

In verband met het coronavirus, bieden we op dit moment enkel 2 tegen 2-toernooien aan.* Wel kun je gemixed deelnemen aan het Summer Beach Volleyball Circuit. App of bel je date, partner, geheime vlam of je 'vriend of vriendin' om deze unieke mogelijkheid te delen en schrijf je snel in.

*Zodra de situatie het toelaat proberen we ook andere varianten, zoals 3 tegen 3- en 6 tegen 6-toernooien, te organiseren.

Dit jaar is de kalender simpel. Ga naar de Toernooifinder en je vindt daar alle edities. Scheveningen, here we come! We zien je daar!

Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner(s). Ga snel naar deze pagina en maak een account aan!

Je kunt je tot vrijdag 15.00 uur, voorafgaand aan het toernooiweekend, inschrijven voor de toernooien die plaatsvinden op de zaterdag én tot zaterdag 15.00 uur voor de toernooien die plaatsvinden op de zondag. Op locatie inschrijven is door het coronavirus op dit moment niet mogelijk. Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner(s). Ga snel naar deze pagina en maak een account aan!

Vooralsnog bieden we 2 tegen 2-toernooien aan in verband met corona. Mochten de situatie het toelaten, dan zullen wij mogelijk meerdere toernooivormen aanbieden, zoals 3 tegen 3 en 6 tegen 6.

Je kunt de keuze maken om de hele dag te spelen, maar ook bieden we een ochtend- en middagtoernooi aan. Kortom, de keuze is reuze.

De kosten voor deelname zijn afhankelijk van het aantal teamleden waarmee je speelt.

CategoriePrijs per team*Prijs laatste week
(maandag t/m vrijdag 15.00 uur)*
2 tegen 2*€ 32,50€ 40,00
2 tegen 2 ochtendtoernooi€ 25,00

€ 27,50

2 tegen 2 middagtoernooi€ 25,00€ 27,50

*Let op: bovengenoemde kosten voor deelname zijn onder voorbehoud van wijzigingen en inclusief BTW.

Vroegboekactie!
In de week voorafgaand aan het evenement betaal je een andere prijs dan in de periode daarvoor. Vanaf de maandag voor het evenement tot en met vrijdag 15.00 uur (of zaterdag 15.00 uur, voor de toernooien van zondag) betaal je per team extra. Het loont dus om je op tijd en vroeg in te schrijven!

Coronavirus en toernooien
*Dit jaar vinden er vooralsnog alleen 2 tegen 2-toernooien plaats.

Tot 09.30 uur heb je de mogelijkheid om je aan te melden. Kom niet te laat. Hierdoor moeten andere teams op je wachten en dat wil natuurlijk niemand!

Het Summer Beach Volleyball Circuit wordt niet op tijd gespeeld, dus daarom is het lastig aan te geven wat de precieze tijden van het evenement zijn. Het Summer Beach Volleyball Circuit start stipt om 10.00 uur. Je wordt bij een 's ochtends ingedeeld in een poule. Iedereen speelt dan om één gewonnen set tegen alle teams, waarna de ochtendpoule 'klaar' is. De wedstrijdleiding neemt dan van alle categorieën en niveaus de formulieren in en maakt voor de middag een herindeling. Dan speel je weer tegen alle teams om één gewonnen set. Afhankelijk van de snelheid waarmee de wedstrijden worden gespeeld kan je dus om 16.00 uur klaar zijn, maar dat kan ook 17.00 uur of soms later zijn, want wie weet speel jij in dé finale van de dag!

Ochtend- en middagtoernooi
Tijdens het ochtendtoernooi verwachten we jullie, net als deelnemers die een gehele dag deelnemen, uiterlijk om 09.30 uur. Vervolgens kunnen jullie je fenomenale skills tonen aan de rest. Hiervoor krijg je van 10.00 tot 13.00 uur de tijd! Uitslapen en beachvolleyballen? Jazeker, en flink ook. Voor het middagtoernooi verwachten we jullie uiterlijk om 12.30 uur om vervolgens rond 13.00 uur van start te gaan! Je speelt tot uiterlijk 17.00 uur.

Je kunt je, graag voor 09.30 uur, aanmelden bij de ingang.

Ja, dit is wel handig. Je zult namelijk je spiertjes warm moeten spelen en daarbij heb je een bal nodig voor het spelen van je wedstrijden.

Tijdens het weekend
Check hiervoor jouw inschrijving en klik op het niveau. Hier vind je de contactgegevens. Kun jij je inschrijfbevestiging niet meer vinden? Raadpleeg dan de Toernooifinder en selecteer jouw speelweekend. Zowel bij Deelnemersinformatie als Toernooi informatie vind je de contactgegevens. Let erop dat je via dit nummer jezelf niet kunt inschrijven

Doordeweeks
Van maandag tot en met vrijdag 15.00 uur kun je een e-mail sturen naar beachcircuit@nevobo.nl. Of stel je vraag via onze social media!

Tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit is elke dag een aparte toernooidag. Bij aanmelding op het strand hoor je op welk veld je team in de ochtend speelt en met hoeveel teams je in de poule zit. Wanneer je als laatste arriveert van jouw poule op locatie bij de aanmeldbalie, ontvang je het telbord inclusief wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal in thuis bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams van je poule. Zij helpen je graag!

Naast je eigen wedstrijden fluit je ook wedstrijden tussen je tegenstanders. Alle uitslagen worden op een wedstrijdformulier bijgehouden. Na inlevering van het wedstrijdformulier worden de teams heringedeeld. Via de omroepinstallatie wordt er omgeroepen wanneer jouw middagpoule wordt gespeeld. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het voorkomen dat hierna nog halve finales en finales worden gespeeld.

De organisatie draagt er zorg voor dat op iedere locatie professionele en gecertificeerde EHBO’ers aanwezig zijn om verwondingen en/of blessures te behandelen. Op iedere toernooidag wordt bij de start van het toernooi omgeroepen waar de EHBO-post is ingericht.

Bijna iedere locatie beschikt over heerlijke snacks, broodjes en drankjes!

Dit verschilt per locatie. Neem voor de zekerheid cash en je pinpas mee!

Voor alle niveaus is het tot vrijdag 15.00 uur mogelijk om het ingedeelde team uit te schrijven voor het desbetreffende toernooi. Een van beide spelers kan dit doen via het 'Persoonlijk Programma' in de Mijn Beachvolleybal-omgeving. Het betaalde inschrijfgeld voor het uitgeschreven team wordt binnen 2 weken automatisch teruggestort.

Na vrijdag 15.00 uur is het niet meer mogelijk een ingedeeld team uit te schrijven. Als een team niet meer kan deelnemen, dan dient het team afgemeld te worden bij de betreffende wedstrijdleider van het toernooi. Ga naar het betreffende toernooi in jouw persoonlijke omgeving en bekijk de contactgegevens bij Toernooi informatie.

Bij een afmelding na vrijdag 15.00 uur wordt het inschrijfgeld niet teruggestort!

Ga hiervoor naar Mijn Nevobo. Hiervoor gebruik je dezelfde gegevens als voor Mijn Beachvolleybal. Vervolgens onderneem je de volgende stappen:

  1. Log in op Mijn Nevobo
  2. Klik op 'Mijn gegevens'
  3. Onder 'Adresgegevens' zie je 'Financieel' staan. Klik hierop en klik vervolgens op 'Facturen'

Hier zie je jouw financiële historie. Wil je meer details zien? Klik dan op het vergrootglas om meer inzage te krijgen in jouw (terug)betalingen.

Wil jij je inschrijving wijzigen? Denk hierbij aan het wijzigen van het niveau waaraan je deelneemt of het wijzigen van een medespeler. Dit is mogelijk door je uit te schrijven voor het betreffende toernooi (voor vrijdag 15.00 uur) en je opnieuw in te schrijven. Dit doe je in de Mijn Beachvolleybal-omgeving.

Een toernooidag wordt nooit voor 11.00 uur afgelast. Zeker op de kustlocaties kan het weer per kilometer verschillen. Alleen wanneer de voorspellingen dermate slecht zijn, kan het gebeuren dat een evenement op voorhand wordt afgelast.

Als de weersomstandigheden slecht zijn (onweer, windkracht 7/8, heel veel regen, ondergelopen velden etc.), treedt het volgende protocol in werking: Vanaf 7.30 uur houdt de organisatie continu de weersvoorspellingen in de gaten om vervolgens te besluiten om wel of niet te beginnen met het toernooi óf deze tot nader besluit uit te stellen. Tot uiterlijk 11.00 uur wordt bekeken of het mogelijk is om het toernooi alsnog te beginnen. Tussentijds worden de teams uiteraard voorzien van de actuele ontwikkelingen en weersvoorspellingen. Als blijkt dat er geen verbetering te verwachten valt, wordt de toernooidag afgelast.

Wanneer een toernooi wordt afgelast, krijgen de op locatie aangemelde teams de mogelijkheid om hun weekend kosteloos over te plaatsen naar een ander weekend. Wanneer dit niet mogelijk is, krijgen ze het inschrijfgeld - 7,50 euro administratiekosten teruggestort.

De medewerkers van het Summer Beach Volleyball Circuit, Nevobo, meewerkende volleybalverenigingen en sponsors zijn niet aansprakelijk voor:

  • Verwondingen en blessures die opgelopen worden tijdens en op de toernooien van het Summer Beach Volleyball Circuit.
  • Vermissing, diefstal en/of vernieling van eigendommen van deelnemers tijdens en op de toernooien van het Summer Beach Volleyball Circuit.
  • Overigens doen we er, binnen onze mogelijkheden, alles aan om deze vervelende situaties te voorkomen.

In de periode mei tot en met september zijn we regelmatig op zoek naar zonaanbidders, terraslopers, bouwbeesten, mensen die van zand in de schoenen houden, (beach)volleyballers, sporters en gezelligheidsdieren die niet vies zijn van keihard werken. Mocht er een vacature openstaan, dan vind je deze op de site van de Nevobo.

Logo Summer Beach Volleyball Circuit

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×