Het DELA Beach Open in Den Haag wordt georganiseerd door sportmarketingbureau TIG Sports en de Nevobo in samenwerking met de FIVB.

Media
Media die verslag wenst te doen van het DELA Beach Open, kan zich accrediteren voor het evenement. Om in aanmerking te komen voor een accreditatie dient u het online formulier in te vullen via deze linkU ontvangt daarna spoedig bericht of uw aanvraag wordt gehonoreerd. 

Criteria voor accreditaties:

  • Journalisten van dag- en weekbladen, radio- en tv-stations, websites en volleybalmedia dienen in het bezit te zijn van een NSP-kaart.
  • Freelance-journalisten en -fotografen moeten hun aanvraag indienen in opdracht van een erkend dag- of weekblad, erkend bureau.
  • Alleen professionele fotografen ontvangen een accreditatie.

Accreditaties worden niet verstrekt aan:

  • Reclame- of marketingmanagers of leden van deze afdeling van nieuws- of sportmedia
  • Vertegenwoordigers van media/websites die niet regelmatig over (beach)volleybal schrijven.

Organisatie

TIG Sports is gespecialiseerd in het organiseren van grote internationale sportevenementen zoals de Finish van de Volvo Ocean Race in 2018, het WK Shorttrack in 2017, het EK Atletiek in 2016 en het WK Hockey en het WK Roeien in 2014.

Eerder organiseerden TIG Sports en de Nevobo het EK Beachvolleybal 2018, het WK Beachvolleybal 2015 en het EK Beachvolleybal 2012 en verschillende toernooien van de FIVB Beach Volleyball World Tour. In de voorbije jaren zijn de events in Nederland uitgegroeid tot de meest prominente toernooien op de kalender.

Neem voor sponsoraanvragen, persverzoeken en algemene informatie contact op met:

TIG Sports
Valschermkade 30
1059 CD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 5709060
Email: beachvolleybal@tigsports.nl
www.tigsports.nl


Terug naar HOME

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×