Ben jij op zoek naar een leuk familie uitje? Kom dan naar het DELA Beach Open!

In de eerste week van januari, tijdens de Kerstvakantie, beleef je in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag een fantastisch sportevenement. Speciaal voor het DELA Beach Open wordt de topsporthal omgetoverd tot een spectaculaire indoor beachvolleybalarena. Met licht en geluid wordt een voor beachvolleybal unieke setting gecreëerd. Behalve op het center court worden ook wedstrijden gespeeld op twee velden in de ultramoderne beachsporthal.

Kom als familie naar het DELA Beach Open en koop een familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen) voor een gereduceerd tarief! 

Hét uitje met de familie tijdens de kerstvakantie

Het DELA Beach Open is meer dan topsport alleen. Het beachvolleybal kent een hoog entertainment gehalte met muziek tussen de punten door en verrassende, eigenwijze en hoogstaande streetdance shows van ISH Dance Collective. 

Zelf volleyballen?

Heb je meer zin in een sportieve activiteit? In een aangrenzende sporthal in de Sportcampus Zuiderpark kunnen kinderen van alle leeftijden hun energie kwijt met de smashmeter, duikmat, springkussen, de interactieve/digitale volleybalmuur en zelfs ervaren hoe het is om te zitvolleyballen! 
Ook is er genoeg kans om zelf te beachvolleyballen, te tekenen, de helden van het beachvolleybal te ontmoeten, vragen te stellen en handtekeningen te vragen. Kortom, Super leuke en leerzame activiteiten die je als beachvolleybal fan zeker niet wil missen!

De openingstijden van de Volley Playground:

Datum               Openingstijden               

2 jan                   12.00 - 18.00 
3 jan                   12:00 - 18:00                               
4 jan                   12:00 - 18:00                               
5 jan                   12:00 - 17:00                            
6 jan                   12:00 - 17:00       

Koop hier jouw familieticket!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×