Het DELA Beach Open wordt gehouden in de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer is de sportcampus snel en makkelijk te bereiken.


Parkeren
Tijdens het DELA Beach in de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag is de parkeergarage P1 Parking Leyweg 1 op de volgende tijden geopend: 

Woensdag 2 januari: 07.30 - 20.30
Donderdag 3 januari: 07.30 - 23.00
Vrijdag 4 januari: 07.30 - 23.00
Zaterdag 5 januari: 07.30 - 23.00
Zondag 6 januari: 08.45 - 19.30

Tarieven: 1ste 2 uur € 1,60, vervolgens € 0,80 per 30 minuten (zondag gratis parkeren)
Max. dagtarief € 10,- (Verloren kaart is ook € 10,-)

Het adres is:
Leyweg 791
2545 GM Den Haag

NB. Op zaterdag 'lijkt' de parkeergarage na 21.30 gesloten. Je kunt echter wel via de inrijheuvel naar binnen lopen. Met de auto moet je vervolgens naar -1 om een parkeerautomaat te vinden. Na het betalen kun je gewoon uitrijden.

Let op: na sluitingstijd is uitrijden uit de parkeergarages helaas niet meer mogelijk.

Eigen vervoer

Sportcampus Zuiderpark is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Werkzaamheden aan de weg of aan het spoor kunnen invloed hebben op de reistijd. Neem daarom ruim de tijd voor de reis. Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.anwb.nl.

Vanuit Amsterdam

Ga de A10 op richting Ring/s106/Den Haag/Utrecht. Volg de twee linkerrijstroken bij het knooppunt De Nieuwe Meer om de borden E19/A4 richting Luchthaven Schiphol/Amstelveen/Den Haag te volgen en ga verder op de A4. Neem afslag 11-Rijswijk richting Rijswijk en ga verder op S106. Neem na 1,9 km op de rotonde de tweede afslag naar de Moerweg/de S106. Sla na 500 m links af naar de Melis Stokelaan en neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag. Hier vindt u de parkeerplaatsen van het Zuiderpark. Volg voor Parkeergarage Leyweg 1 & 2 de Melis Stokelaan en sla bij de Leyweg rechtsaf.

Vanuit Utrecht

Ga de A12 op richting Ring Utrecht/Centrum/Nieuwegein/Den Haag/Jaarbeurs en volg de borden voor A12/Den Haag. Ga verder op de A12 en houdt links aan bij de splitsing, rij door op de A12/de E30 en volg de borden Den Haag/Zoetermeer/Waddinxveen. Volg op knooppunt Prins Clausplein de borden E30/A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid. Neem afslag 11-Rijswijk richting Rijswijk en ga verder op de S106. Neem na 1,9 km op de rotonde de tweede afslag naar de Moerweg/de S106. Sla na 500 m links af naar de Melis Stokelaan en neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag. Hier vindt u de parkeerplaatsen van het Zuiderpark. Volg voor Parkeergarage Leyweg 1 & 2 de Melis Stokelaan en sla bij de Leyweg rechtsaf.

Vanuit Rotterdam

Ga de A13 op en volg de borden Delft/Den Haag. Neem afslag 7-Rijswijk richting Rijswijk/Den Haag-Zuid/A4/E30. Vervolg de weg naar de Laan van Delfvliet en sla rechtsaf en voeg in op de A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid. Neem afslag 11-Rijswijk richting Rijswijk. Voeg in op de Pr.Beatrixlaan/de S106 en ga verder op de S106. Neem na 1,9 km op de rotonde de tweede afslag naar de Moerweg/de S106. Sla na 500 m links af naar de Melis Stokelaan en neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag. Hier vindt u de parkeerplaatsen van het Zuiderpark. Volg voor Parkeergarage Leyweg 1 & 2 de Melis Stokelaan en sla bij de Leyweg rechtsaf.

Let op: er zijn werkzaamheden aan de Melis Stokelaan. Volg de borden voor omleidingsroute.

Openbaar vervoer
Sportcampus Zuiderpark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over het openbaar vervoer op www.9292ov.nl en www.htm.nl.

Vanuit Delft, Zoetermeer en Rijswijk

Bus 50 en 51 rijden vanuit Delft, Zoetermeer en Rijswijk richting Den Haag waar u kunt uitstappen bij bushalte Veluweplein. De bussen rijden elk half uur. Na 22.15 uur rijdt stadsbus 26 vanaf bushalte Moerweg (halte Station Moerwijk) of tram 9 vanaf Zuiderpark / Melis Stokelaan (halte Den Haag HS) en kunt u vervolgens de trein nemen.

Vanuit Kijkduin, Voorburg en Leyenburg

Vanuit Kijkduin, Voorburg en Leyenburg rijdt stadsbus 26 elk kwartier in alle richtingen naar bushalte Moerweg. Vanaf 20.00 uur is dit elk half uur en om 00.06 uur rijdt de laatste bus.

Vanuit andere richtingen

Elk half uur (tot 22.30) rijden er treinen vanuit verschillende richtingen naar Den Haag Centraal en Den Haag HS. Vanaf Den Haag Centraal of Den Haag HS rijdt tram 9 richting Vrederust elke 15 minuten tot 0.08 uur. Tramhalte Zuiderpark/Stokelaan bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van de Sportcampus.

Sportcampus Zuiderpark Den Haag
Het DELA Beach Open is één van de eerste grote topsportevenementen op de nieuwe Sportcampus Zuiderpark. Deze gloednieuwe topsportaccommodatie leent zich bij uitstek voor topsport op het hoogste niveau, met optimale voorzieningen voor sporters en publiek.

Beachvolleybalarena
Voor het DELA Beach Open wordt de topsporthal omgetoverd tot een spectaculaire indoor beachvolleybalarena. Met licht en geluid wordt een voor beachvolleybal unieke setting gecreëerd. Behalve op het center court worden ook wedstrijden gespeeld op twee velden in de ultramoderne beachsporthal.

De Sportcampus Zuiderpark bevindt zich op de plaats waar ooit het oude voetbalstadion van ADO Den Haag stond. Op deze plek komen nu sport, onderwijs en bewegen samen. De sportcampus is een state of the art sportcomplex. In dit iconische gebouw zijn een topsporthal, gymzalen, een danszaal en collegezalen ondergebracht. Het gebouw wordt omringd door een park met voetbalvelden en andere sportfaciliteiten.

De sportcampus is bij uitstek geschikt voor het topevents als het DELA Beach Open met ideale omstandigheden voor topsporters en fans, maar vooral ook vanwege de perfecte faciliteiten voor sponsors en VIP-gasten.

Terug naar HOME

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×