DELA Beach Open: 2-6 jan

Sportcampus Zuiderpark

Het DELA Beach Open komt alweer voor de derde keer naar de Sportcampus Zuiderpark. Deze gloednieuwe topsportaccommodatie leent zich bij uitstek voor topsport op het hoogste niveau, met optimale voorzieningen voor sporters en publiek. Het DELA Beach Open komt dan ook graag weer terug als nieuwjaarstoernooi.

Beachvolleybalarena
Voor het DELA Beach Open wordt de topsporthal omgetoverd tot een spectaculaire indoor beachvolleybalarena. Met licht en geluid wordt een voor beachvolleybal unieke setting gecreëerd. Behalve op het center court worden ook wedstrijden gespeeld op twee velden in de ultramoderne beachsporthal.

De Sportcampus Zuiderpark bevindt zich op de plaats waar ooit het oude voetbalstadion van ADO Den Haag stond. Op deze plek komen nu sport, onderwijs en bewegen samen. De sportcampus is een state of the art sportcomplex. In dit iconische  gebouw zijn een topsporthal, gymzalen, een danszaal en collegezalen ondergebracht. Het gebouw wordt omringd door een park met voetbalvelden, hockeyvelden en andere sportfaciliteiten.

De sportcampus is bij uitstek geschikt voor het topevents als het DELA Beach Open met ideale omstandigheden voor topsporters en fans, maar vooral ook vanwege de perfecte faciliteiten voor sponsors en VIP-gasten.

Terug naar HOME

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×