​In Utrecht wordt naast het DELA EK Beachvolleybal nog veel verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Bekijk hieronder welke side events er plaatsvinden:

Protos INN grastoernooi - 26 en 27 mei 
Het gras is groen, het volleybalseizoen loopt af en de zomer komt eraan. Dit kan maar één ding betekenen: Protos INN én EK Beachvolleybal! Voor de 14e keer organiseert USV Protos het 6x6 open grastoernooi om het volleybalseizoen in stijl af te sluiten en wel op 26-27 mei. Tijdens dit toernooi voel je de wind door de haren, het gras tussen je tenen en krijg je ook nog wat beachvibes mee. Aangezien dit toernooi in teken staat van EK Beach. Door allerlei activiteiten enthousiasmeert Protos INN zijn deelnemers voor zowel gras- als beachvolleybal.

Klik hier voor meer info over protos.

Groot Utrechts Beachtoernooi - zondag 15 juli
Zet alvast in je agenda! Op zondag 15 juli is het Groots Utrechts Beachtoernooi op maar liefst 3 locaties in en om Utrecht. Dit is de start van een geweldig EK Beachvolleybal.

Iedereen kan zich inschrijven. Er wordt op verschillende niveaus gespeeld bij Beachvolleybal Utrecht in Zuilen, Irene Beach in Bilthoven en aan de Maarsseveense Plassen. Vanaf 10:00 uur starten de voorrondes waarna we de pools tot aan de finales gaan afwikkelen. Ook als je niet veel ervaring hebt, kun je dus meedoen en meestrijden om de prijzen: waaronder kaarten voor het EK! Zorg dus dat je erbij bent. De kosten bedragen slechts 5 euro per team en schrijf je nu in!

Houd dus 15 juli vrij in je agenda, zoek je beachmaatje op en schrijf je in. Binnenkort volgt er nadere toernooi-informatie. Houd de website in de gaten!

Met De Dom

Zitvolleyballen in het centrum van Utrecht - 10 juli
Altijd al eens willen zitvolleyballen? Op 10 juli krijg jij hiervoor de kans midden in het centrum van Utrecht. Op deze dag wordt er een zitvolleybalveldje neergelegd en zorgt een clinicgever voor verschillende wedstrijdjes tussen het voorbijkomende publiek. Dus wil jij ook eens ervaren hoe zitvolleybal is? Kom dan tussen 16:00 en 18:00 uur langs op het plein voor het Stadskantoor, het Stadsplateau 1.

The Beach volleyball Party🎉 - 20 juli

Vrijdagavond 20 juli staat volledig in het teken van HET grote volleybalfeest in Utrecht wat je echt niet mag missen!!
Om 20:35 uur start de laatste EK wedstrijd van de vrijdagavond op de Neude, waarna je onder het genot van een drankje de wedstrijden kan nabespreken op de Neude of het Stadshuisplein en je klaar kan maken voor het feest wat om 23:00 uur lost barst in de Woolloomooloo, Janskerkhof 14 Utrecht. 

♦Programma♦
23:00 uur – 00:30 uur      DJ Luuk
00:30 uur – 01:00 uur      Special Guest
01:00 uur – 05:00 uur      DJ Luuk 

TICKETS
◦ Entreebewijs EK Beachvolleybal sessie 1, vrijdag 20 juli. 
◦ Of koop een ticket via; https://www.ticketkantoor.nl/shop/beachvolleyballparty 

Beachparty 760X500

Speciaal voor trainers en scheidsrechters - 21 juli  

Speciaal voor trainers en scheidsrechters is er tijdens het EK, op zaterdag 21 juli, een scholing. Trainers zonder officieel diploma of VT2 diploma kunnen een workshop volgen met als thema de wedstrijdanalyse. Hierbij ligt de focus vooral op hoe jij je als beachvolleybalcoach het beste kan voorbereiden voor een wedstrijd. Wat geef je jouw spelers/speelsters mee tijdens de wedstrijd? Hoe leer je ze zelf verantwoordelijk te zijn? En hoe pas jij dit zelf toe in je eigen trainingen of wedstrijden? De scheidsrechterscholing is voor de scheidsrechters die de spelregeltoets hebben behaald. Het thema van deze workshop is plezier in fluiten en weerbaarheid. Per scholing is er plek voor maximaal 30 personen. Het inschrijfgeld is €20,- per persoon, inclusief een kaartje voor de wedstrijden van het EK Beachvolleybal na afloop van de scholing. De inschrijvingen openen eerst voor leden van de Utrechtse verenigingen en worden afhankelijk van de inschrijvingen later opengesteld voor mensen van andere verenigingen. Klik hier voor meer informatie!

Brouwer Saymon

Vraag jouw Join Volleybal Tour aan! 
Utrechtse clubs, scholen, campings of andere volleybal- of sportaanbieders met grote evenementen (met minimaal 100 kinderen) kunnen de Join Volleybal Tour aanvragen: een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die een heel schoolplein kunnen vullen. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Als een professional duiken naar een bal en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen Voor verenigingen en/of voor aan Nevobo gelieerde activiteiten zijn er tot augustus 2018 geen kosten verbonden aan de inhuur van de Join Volleybal Tour. Kosteloos dus voor een dagdeel (4 uur)! Meer weten? Neem contact op met mireille.karlas@nevobo.nl

Voor op school: What’s your Talent (WYT) 
Utrechtse scholen opgelet! Het project What’s your Talent (WYT) is een kortstondig traject waarin jongens in de leeftijd van 13-17 jaar, zónder volleybalachtergrond, en met voldoende potentie de kans krijgen om zich te ontwikkelen op het gebied van beachvolleybal. Met behulp van de docent Lichamelijke Opvoeding wordt een trainingsteam samengesteld. Dit trainingsteam bestaat uit een groep enthousiaste jongens die sportief aangelegd zijn en die bereid zijn alle trainingen uit het traject te volgen. Deelnemende scholen mogen zelf invulling geven hoe het trainingstraject van 8 tot 10 weken ingevuld wordt. Voor vragen of deelname, neem contact op met jeroen.van.der.linden@nevobo.nl

DELA Eredivisie Beach 2 & 3 juni  
Draai warm voor het EK Beachvolleybal bij de DELA Eredivisie Beach in Utrecht op 2 & 3 juni. Het wordt één groot beachvolleybalspektakel met het centre court op het Lucasbolwerk midden in het centrum van Utrecht voor de Stadsschouwburg. De absolute Nederlandse beachvolleybal top komt hier in actie. En jij kunt daarbij zijn! Als bezoeker om jouw favoriet aan te moedigen of als vrijwilliger. Voorafgaand aan de DELA Eredivisie Beach wordt vanaf dinsdag 29 mei 2018 het centre court voor de Stadsschouwburg 4 dagen gebruikt om verschillende doelgroepen te laten beachvolleyballen. Scholieren, studenten, bedrijven en verenigingen. We gaan elk uurtje benutten en er zijn nog slechts enkele blokken vrij. Voor meer informatie kun je mailen met gijs@sportworx.nl

Alle Spelers

King of the Court - 7 september
Als volleyballiefhebber in Utrecht heb je er waarschijnlijk wel iets van meegekregen: in juni 2017 werd er een test event georganiseerd van een nieuwe beachvolleybal variant, genaamd: King of the Court.

In deze vorm spelen 5 teams op 1 veld tegen elkaar. Punten kunnen alleen gescoord worden als je aan de winnaarskant de rally wint. Het team met de minste punten valt per ronde af. Uiteindelijk is er 1 King of the Court. Zie hier voor de video van het event van 2017 in Utrecht:


KING OF THE COURT komt terug naar Utrecht! Maar dan 3 keer zo groot. 15 internationale top herenteams staan op vrijdag 7 september 2018 op het nieuwe Jaarbeursplein klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Dit event is de start van een wereldtour van King of the Court en dit begint in Utrecht!
Zet alvast in jouw agenda: 7 september 2018 16.00 – 22.00 uur Finale start 20.30 uur Jaarbeursplein Utrecht Toegang gratis.

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten!


> Terug naar EK Beachvolleybal - Utrecht <

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×