De stadions in Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht bevinden zich in het centrum van de steden. Bezoekers wordt daarom geadviseerd om met openbaar vervoer naar het EK te reizen. Alle stadions zijn snel en goed bereikbaar met trein, tram, metro of bus. Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.9292.nl.

Tip: 
Maak gebruik van de NS Zomertoer en reis met korting vanuit heel Nederland naar alle vier de speelsteden. Koop je kaartje op NS.nl.

Den Haag, Sportcampus Zuiderpark
Het EK stadion in Den Haag bevindt zich op Sportcampus Zuiderpark. Met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer is de sportcampus snel en makkelijk te bereiken. 

Let op: De aankomende periode zijn er werkzaamheden op de A4 bij knooppunt Ypenburg. De A4 richting Rotterdam is van 19 juli 22.00 uur tot maandag 23 juli 05.00 uur gesloten. Voor meer informatie en omleidingen verwijzen we je graag naar de site van de gemeente Den Haag

Vanwege beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark wordt bezoekers aangeraden om met openbaar vervoer te komen. Woon je in Den Haag en omgeving, dan raden wij aan om met de fiets te komen. Er zijn tijdelijk extra fietsenparkeerplaatsen beschikbaar. Wie er toch voor kiest met eigen vervoer te reizen, kan in de navigatie het volgende adres invoeren:
Sportcampus Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 (houd voor navigatie nr.69 aan!)
2533 SR Den Haag.

Meer informatie over openbaar vervoer in Den Haag: www.htm.nl.


Parkeren
Ook zijn er 650 parkeerplekken beschikbaar bij parkeergarage Leyweg P1. De openingstijden zijn:

Datum
Openingstijden
Maandag 16 juli07:30 - 00:00
Dinsdag 17 juli07:30 - 00:00
Woensdag 18 juli07:30 - 00:00
Donderdag 19 juli07:30 - 00:00
Vrijdag 20 juli07:30 - 00:00
Zaterdag 21 juli07:30 - 00:00
Zondag 22 juli09:00 - 00:00

De kosten bedragen: 1ste 2 uur € 1,60, vervolgens € 0,80 per 30 minuten (zondag gratis parkeren). Max. dagtarief € 10,- (Verloren kaart is ook € 10,-)

Het adres van parkeergarage Leyweg P1 is: 
Parkeergarage Leyweg P1
Leyweg 791 
2545 GM Den Haag


Rotterdam, ss Rotterdam
Tijdens het WK Beachvolleybal is er beperkt parkeergelegenheid op het 3e Katendrechtsehoofd bij het ss Rotterdam. Kom daarom met de metro en de bus. Vanaf het Centraal Station Rotterdam is het WK-stadion makkelijk te bereiken. Neem metrolijn D of E richting Slinge of De Akkers. Stap uit bij halte Rijnhaven. Pendelbussel brengen je gratis en rechtstreeks naar het ss Rotterdam. Vanaf de metro is het 15-20 minuten lopen.

Meer informatie over openbaar vervoer en gratis P+R in Rotterdam: www.ret.nl.

Het ss Rotterdam heeft een eigen aanlegsteiger en is daarom ook uitstekend per watertaxi bereikbaar. Op www.watertaxirotterdam.nl meer informatie over tijden en vertrekpunten.

Met de auto:
Adres SS Rotterdam: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Let op: De aankomende periode zijn er werkzaamheden op de A4 bij knooppunt Ypenburg. De A4 richting Rotterdam is van 19 juli 22.00 uur tot maandag 23 juli 05.00 uur gesloten. Voor meer informatie en omleidingen verwijzen we je graag naar de site van de gemeente Den Haag

De Maastunnel is tot en met de zomer van 2019 afgesloten van Noord naar Zuid. Houd bij bezoek aan het ss Rotterdam rekening met eventuele omleidingen en extra reistijd.

Vanuit Breda (A16)
1. Neem op de A16 afslag Feijenoord (afslagnummer 24).
2. Houd op de afslag links aan richting Feijenoord, en volg na de stoplichten de John F. Kennedyweg (daarna Stadionweg).
3. Volg hierna richting Feijenoord, en daarna één keer Kop van Zuid.
4. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Europoort (A15)
1. Neem op de A15 afslag Zuidplein/Ahoy (afslagnummer 19a).
2. Rijd de Vaanweg af en volg Zuidplein/Ahoy.
3. Volg Erasmusbrug/ss Rotterdam.
4. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Den Haag (A13)
1. Neem aan het eind van de A13 bij knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Dordrecht.
2. Neem op de A20 afslag Centrum (afslagnummer 14).
3. Volg de Schieweg, rij steeds rechtdoor, over het Hofplein, naar en over de Erasmusbrug. Vóór de Erasmusbrug staat ss Rotterdam aangegeven.
4. Volg verder de borden ss Rotterdam. Deze route voert dwars door de stad.

Alternatieven gaan via A20 (richting Dordrecht) en A16, of via A20 (richting Hoek van Holland), A4 (Beneluxtunnel) en A15.

Vanuit Utrecht (A12)
1. Neem bij Gouda de A20 richting Rotterdam.
2. Neem bij Capelle aan den IJssel de A16 richting Dordrecht.
3. Hou rechts en neem de afslag Centrum (afslagnummer 25).
4. Rij steeds rechtdoor over de Abram van Rijckevorselweg/Maasboulevard/Boompjes tot de Erasmusbrug ziet, sla linksaf en rij over de Erasmusbrug.
5. Op de Erasmusbrug staat ss Rotterdam aangegeven.
6. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Alternatief vanaf punt 3.
3. Hou rechts, rij over de Van Brienenoordbrug.
4. Neem ná de Van Brienenoordbrug afslag Feijenoord (afslagnummer 24).
5. Volg daarna punt 2 tot en met 4 van ‘Vanuit Breda (A16)’.


Apeldoorn, Martkplein
Het stadion in Apeldoorn ligt op slechts tien minuten lopen van Apeldoorn Centraal Station. Het stadion in Apeldoorn is ook goed bereikbaar met de bus vanaf het station.

Voor wie met de auto naar Apeldoorn komt, worden twee opties geadviseerd: Parkeergarage onder Marktplein: Deventerstraat 16 of P1: Beekstraat 3.

Meer informatie over bus routes in Apeldoorn: www.syntus.nl.


Utrecht, Neude
Kom je met het OV naar Utrecht? De Neude is snel en gemakkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station. Dan raden wij aan om te gaan lopen vanaf het Centraal Station. Anders kan je uitstappen bij haltes: Vredenburg en Janskerkhof. Kom je met de fiets richting de Neude. Dan raden wij aan om de fiets te parkeren in de bestaande fietsenstallingen. Voor meer informatie: https://www.u-stal.nl/

Meer informatie over openbaar vervoer in Utrecht: www.u-ov.info.

> Terug naar HOME <

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×