Mega Beach

Word vrijwilliger

Houd je van het strand, de zee en ben je niet vies van fysiek werken? Kom dan zelf als vrijwilliger mee helpen bij het Summer Beach Volleyball Circuit! Vanaf 12 mei start het Summer Beach Volleyball Circuit door heel Nederland. Dit jaar vindt het Summer Beach Volleyball Circuit plaats in Katwijk, Heerde, Kijkduin, Den Haag Zuiderstrand, Vlissingen, Lemmer, Ameland, Scheveningen, Hoek van Holland en Vrouwenpolder.

Functieomschrijving:

Op de vrijdag wordt het evenement opgebouwd. Op zaterdag en zondag vindt het Summer Beach Volleyball Circuit plaats. Als vrijwilliger overnacht je gedurende het weekend op het strand in door ons geregelde tenten. Gedurende het toernooi ben je verantwoordelijk dat het event er goed uit ziet en de deelnemers het naar hun zin hebben. Tijdens de zaterdag en zondag ben je werkzaam op verschillende plekken op het evenement. Op de zondagavond wordt het Summer Beach Volleyball Circuit weer afgebroken.

Wat krijg je ervoor terug?

Als eerste natuurlijk de ervaring en de gezelligheid. Ook ontvang je een dagvergoeding en zullen wij zorgen voor een slaapplek en eten en drinken. 

Interesse?

Meehelpen als vrijwilliger bij het Summer Beach Volleyball Circuit zorgt voor een geweldig weekend en voor een ontmoeting met veel nieuwe mensen. Wil jij ook het zand tussen je tenen voelen, wakker worden met de zee op de achtergrond en hard werken? Stuur dan een e-mail naar communicatie.sbvc@nevobo.nl

Kijk voor meer informatie op www.beachvolley.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×