DELA EK Beach

100 dagen tot het DELA EK Beachvolleybal

In de vier steden van het DELA EK Beachvolleybal, Den Haag, Utrecht, Apeldoorn en Rotterdam, onthulde de organisatie vandaag op 6 april grote aftelklokken. In Apeldoorn was ambassadeur Robert Horstink op het Marktplein present voor een aantal vragen en een fotomoment. In Den Haag stond ambassadeur Reinder Nummerdor klaar bij de Hofvijver. Zijn ouwe partner Richard Schuil deed hetzelfde in Utrecht op de Neude en in Rotterdam had Rebekka Kadijk de eer om de aftelklok te onthullen bij het ss Rotterdam.

Reinder Nummerdor: van finalist naar toernooidirecteur
Toernooidirecteur Reinder Nummerdor kijkt uit naar het DELA EK Beachvolleybal: “Dit wordt een feest voor het volleybal en voor de fans. We gaan nog een keer dunnetjes het WK van 2015 overdoen. Destijds stond ik zelf nog in de finale. Dat zal ik nooit vergeten om meerdere redenen. Dit keer organiseren we naast het EK Beachvolleybal ook een Wereldkampioenschap Zitvolleybal, gespeeld in verschillende theaters in het land. Dat wordt ook echt gaaf om naar te kijken. En dan kan je daarnaast ook nog genieten van de sterren van de toekomst in het EK onder 20 zaalvolleybal.”

760X500 Utrecht
760X500 Rotterdam
760X500 Apeldoorn

Loting 1 juni
Op 1 juni 2018 vindt de loting voor het DELA EK Beachvolleybal plaats in het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht. Daarna worden de teams ingedeeld per speelstad en wordt de poule-indeling bekend gemaakt.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×