210 jeugdteams gaan voor Volleybaldirect Open finales

210 jeugdteams gaan voor Volleybaldirect Open finales

Meer dan 210 teams maken zich op voor de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK), die op 23 februari staan geagendeerd. Naast de beste teams uit de op 5 januari gespeelde voorronden, komen ook de teams die vrijgesteld waren van de openingsronde deze zaterdag in actie. DROS-Alterno heeft met maar liefst acht teams de halve finale bereikt. Daarna komen de clubs Sliedrecht Sport, Sudosa-Desto en SV Dynamo met zeven teams.

Van de CMV teams tot de Jongens A en Meisjes A teams staat iedereen weer te springen om deel te mogen nemen aan het toernooi. Het team CMV N6 Reflex waarin Lukas, Serano, Kyara en Stan zitten en gaan spelen onder leiding van Alies en Ronald zeiden het volgende: “A.s. zaterdag, 23 februari mogen we weer aan de bak in de halve finales van de Volleybaldirect open. De eerste ronde kwamen we vooral serverend door. Dit is niet de verwachting voor zaterdag.  We hebben HARD getraind en zijn er helemaal klaar voor!💪 Nu moet zaterdag alles eruit komen en hopen net zo te winnen als alle wedstrijden in de voorbereiding. Wij wensen iedereen  hele mooie, spannende wedstrijden toe en mocht je tegen ons moeten gunnen we jullie net iets minder punten.” 

Vind je programma en uitslagen op Volleybal.nl 
De uitslagen van de Volleybaldirect Open vind je onder de teampagina van de vereniging. Klik op ‘zoeken’ rechts bovenin, type de naam van de vereniging, of het gaat om een meisjes- (M) of jongensteam (J) en de categorie (A, B, C of CMV) in (bijvoorbeeld Sliedrecht Sport JA, Zovoc JB, Krekkers MA, de Bevers MC, etc.). Op deze manier kun je in de Nevobo competitie app ook je team toevoegen aan je favorieten, waarna jouw wedstrijden automatisch terecht komen in je online agenda. Volleybal.nl @your service!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×