Op zaterdag 12 mei krijgen jonge talentvolle volleybalsters (meisjes) de kans om selectie te doen voor de nieuwe lichting Pré Jeugd Oranje. Deze open selectieronde op Papendal is bedoeld voor talenten die (nog) niet bij een RTC trainen.

LET OP: DEZE SELECTIETRAINING IS VERPLAATST NAAR ZONDAG 13 MEI. LEES MEER IN DIT BERICHT

Naast de Regionale Training Centra (RTC’s) en reguliere volleybalscholen zijn de talentcoaches op Papendal ook zeer nieuwsgierig of er bij verenigingen nog andere talenten spelen die nog niet in beeld zijn voor de nationale jeugdselecties. Voor deze meisjes organiseert de Nevobo één testmoment op Sportcentrum Papendal.

Ben je een talentvolle speelster en zou je in aanmerking willen komen voor Pré Jeugd Oranje? Dan is dit je kans om je op te geven!

De selectietraining is alleen bedoeld voor meisjes uit de geboortejaren 2004 en 2005 die verder:

- Super gemotiveerd zijn
- Super vaardig zijn
- Super explosief zijn
- Willen deelnemen aan de selecties en voor Oranje willen spelen
- Volleybal spelen op hoog niveau leuk en uitdagend vinden

De selectietraining op zaterdag 12 mei vindt plaats in het Olympic Training Center op Nationaal Sportcentrum Papendal (Papendallaan 6, Arnhem)

- Van 10.00 tot 12.00 uur geboortejaar 2005*
- Van 13.00 tot 15.00 uur geboortejaar 2004*

N.a.v. de resultaten op de testdag wordt een selecte groep nog uitgenodigd voor vrijdag 18 mei van 14:30 – 17:30u.*

*Tijdstippen nog onder voorbehoud

Opgeven voor de selectietraining dient te gebeuren voor 4 mei via deze link. Het aanmeldingsformulier mag ook worden ingevuld door ouders. Alle gegevens op het formulier dienen te worden ingevuld. In de week voor aanvang van de training ontvangen de meisjes een persoonlijke uitnodiging met daarin de exacte details.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn