Deze zomer vindt het EK Jongens <20 plaats in Ede en Den Haag. Als jonge volleybal(fan) krijg je de kans om dit evenement van heel dichtbij mee te maken. We geven je vijf redenen waarom je als ballenjongen of -meisje bij het EK moet zijn.

1. Zie de toekomstige Europese volleybaltop in actie 
Aan het EK Jongens <20 doen de beste jeugdspelers van Europa mee die op het punt staan de overstap te maken naar de senioren en te beginnen aan hun professionele volleybalcarrière. 
2. Het beste plekje op het veld
Als ballenjongen of -meisje zit je op de eerste rij, dichter bij de spelers kun je niet komen. Tijdens het EK is het wedstrijdveld jouw domein, alleen de ballenjongens en -meisjes mogen samen met de topspelers op het veld staan. 
3. Leer tips en tricks van de beste Europese jeugdteams
Als court crew zit je met je neus bovenop het spel, kortom: De perfecte plek om in de zomer de fijne kneepjes van de topspelers af te kijken, zodat jij over een paar jaar misschien ook tussen de toppers staat.  
4. Je krijgt een uniek kledingpakket
Als ballenjongen/-meisje kom je niets te kort. Je ontvangt een uniek kledingpakket in de stijl van het evenement, waarmee jij de show steelt bij je volgende volleybaltrainingen. 
5. Een onvergetelijke ervaring!
Als ballenjongen/-meisje maak je deel uit van een gezellig team met andere kinderen van jouw leeftijd. Daarbij zorgt de organisatie voor lekker eten en drinken en gedurende dag word je begeleid door een court crew coördinator. 

Meer informatie vind je hier

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn