Breedtesport

64 teams klaar voor finale Volleybaldirect Open

Aanstaande zaterdag, 31 maart 2018, zullen op 4 locaties de finales van de Volleybaldirect Open (NOJK) 2018 gespeeld gaan worden.

Nadat de teams zowel de voorronde als de halve finales zijn doorgekomen staat ze zaterdag de finale te wachten. De 4 locaties zijn er klaar voor. De A-jeugd zal spelen in het Topsportcentrum de Koog in Koog aan de Zaan. De B-jeugd zal spelen in MFSA De Beuk te Purmerend. De C-jeugd zullen de finalewedstrijden spelen in de Westfrieslandhal in Wognum en de CMV 6 teams zullen strijden om het kampioenschap in De Walvis te Beverwijk.

Een spannende dag waar vele spelers naar uitkijken. De strijd om het Open Nederlands Jeugdkampioenschap van het seizoen 2017-2018. Niet alleen de strijd om dit kampioenschap speelt door de hoofden van spelers, coaches en toeschouwers, maar ook de vraag wie de Jaap van Kasteeltrofee mee naar huis mag nemen dit jaar. Ook hier zullen de verenigingen hun uiterste best voor gaan doen. 

Tijdens de halve finale streden de teams om het sportiefste team van de Volleybaldirect Open te worden. De teams konden met de props op de foto en de wedstrijdleiding beoordeelde de teams op hun sportiviteit. Meisjes A van volleybalvereniging de Krekkers nemen aankomend weekend de inloopshirtjes in ontvangst die mede mogelijk zijn gemaakt door onze partner Volleybaldirect.nl 

Nieuw dit seizoen is dat in alle categorieën ook een Most Valuable Player (MVP) aangewezen zal gaan worden. Ook hiervoor is een prijs te winnen, welke beschikbaar is gesteld door onze partner Volleybaldirect.nl Een individuele prijs welke uitgereikt zal gaan worden aan de meest waardevolle speler welke voldoet aan enkele waarden als speler. Niet alleen op speltechnisch gebied, maar op meerdere vlakken.

Tijdens de finales van de Volleybaldirect Open is er ook op enkele speellocaties speciale aandacht voor gezonde voeding. Zo biedt Sporthal de Beuk in Purmerend in haar kantine een gezonde keuze voor zowel sporters, begeleiders als bezoekers. Gezonde voeding is een van de pijlers in het (evenementen)beleid van de Nevobo. Zo wordt komende zomer samen met Rabobank een baanbrekend foodprogramma aangeboden tijdens Volley2018, het multi event dat bestaat uit de EK Beachvolleybal, de WK Zitvolleybal én het EK volleybal voor jongens onder 20 jaar. Ook ontwikkelt de Nevobo samen met Jongeren Op Gezond Gewicht (Team:Fit) en ex-international Debby Stam een gezonde keuze in sportkantines.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×