Vanavond stonden er twee wedstrijden op het programma in de Eredivisie Volleybal. Active Living Orion won thuis in Doetinchem met 3-0 van ComputerPlan VCN en verzekerde zich zo van een plaats in de kampioenspoule. In Sneek had de plaatselijke VC verrassend weinig moeite met het bezoekende Laudame Financials VCN. VC Sneek steeg dankzij deze overwinning naar de derde plaats in de Eredivisie vrouwen.

Active Living Orion kon zich vanavond met een ruime zege definitief plaatsen voor de kampioenspoule en maakte dit waar. In de eerste set gaf ComputerPlan VCN flink weerstand en werd Orion gedwongen tot een inhaalrace aan het einde van de set. De equipe van Marcelis was net op tijd bij de les en wist alsnog de set te winnen.

Vanaf halverwege de tweede set had Orion geen noemenswaardige problemen meer met VCN. Het was middenman David Bes die het matchpoint mocht benutten en hard 25-11 binnensloeg.

In Friesland won VC Sneek eenvoudig met 3-0 van Laudame Financials VCN. Dankzij een ace van vedette Roos van Wijnen werd het matchpoint op 24-16 direct benut. Sneek staat nu achter Apollo 8 en Sliedrecht Sport derde op de ranglijst.

Uitslagen woensdag:

Active Living Orion – ComputerPlan VCN 3-0 (25-23, 25-17, 25-11)
VC Sneek – Laudame Financials VCN 3-0 (25-21, 25-17, 25-16)

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×