Active Living Orion is uitgeschakeld in de CEV Cup: het team verloor vanavond de return tegen Zenit Kazan. Een week geleden won de Russische ploeg het duel in eigen huis overtuigend en ook in Doetinchem was Zenit Kazan met 0-3 te sterk.

Vorige week keek Active Living Orion in de eerste set al snel tegen een 6-0 achterstand aan. Vanavond begonnen ze een stuk beter aan de wedstrijd. De ploeg kwam op een 9-7 voorsprong, maar de 10 daaropvolgende punten waren voor Zenit Kazan. De Poolse Bednorz zette veel servicedruk en het lukte Active Living Orion niet om te scoren tegen het imposante blok van de Russen. Een mooie aanval van Zuijdgeest maakte een einde aan de reeks, maar Active Living Orion kon het gat niet meer dichten. De eerst set ging met 17-25 naar Zenit Kazan.

De tweede set moest door Active Living Orion gewonnen worden om nog kans te kunnen maken op de kwartfinales. Dankzij hun 3-0 overwinning van vorige week had Zenit Kazan vanavond genoeg aan twee sets. De Russische ploeg kwam al snel op voorsprong en serveerde ijzersterk: ze noteerden deze set maar liefst 7 aces. Eén daarvan kwam op setpoint. Met 12-25 won Zenit Kazan de tweede set én het ticket naar de kwartfinales.

In de derde set kregen een aantal wisselspelers van Zenit Kazan de kans om zichzelf te bewijzen. Ook tegen deze opstelling kwam Active Living Orion niet in de buurt van setwinst. Het team uit Doetinchem vocht voor wat ze waard waren, maar het was niet genoeg. De laatste set werd ook in het voordeel van Zenit Kazan beslist: 17-25.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×