Apollo 8 hoopt op revanche tegen Sliedrecht Sport

Apollo 8 hoopt op revanche tegen Sliedrecht Sport

Zaterdagavond staat er een interessante wedstrijd op het programma in Sliedrecht. In De Basis wordt er een 'herhaling' van de strijd om de Supercup gespeeld, want Apollo 8 komt op bezoek bij Sliedrecht Sport. De nummer twee tegen de nummer drie van de eredivisie, kan Apollo 8 revanche nemen en nu wel winnen?

In de strijd om de Supercup, de traditionele start van het nieuwe seizoen, was de regerend landskampioen en bekerwinnaar van 2019 in De Basis met 3-0 (25-21, 25-23, 25-18) te sterk voor Apollo 8. Het was toen wel een spannende wedstrijd, waarin de gasten uit Borne zeker kansen kregen.

Maar die kansen wist de ploeg van de broers Oosting niet te benutten. De trainers zullen met hun ploeg nog goed de beelden teruggekeken hebben van die wedstrijd en een uitgebreide analyse gemaakt hebben. Alles op alles om Sliedrecht nu wel te kunnen verslaan.

Beide ploegen doen het dit seizoen goed, al is het voor de regerend landskampioen een domper dat ze, voor het eerst sinds hele lange tijd, geen koploper zijn. Ze verloren namelijk van Eurosped. 

Apollo 8 mag de verrassing tot nu toe genoemd worden. In hun tweede seizoen op het hoogste niveau laten ze zien dat ze een hoog basisniveau in huis hebben en dat ze het elke ploeg lastig kunnen maken. Ze staan op een verdienstelijke derde plek van de ranglijst, vorig seizoen streden ze nog tegen degradatie.

De wedstrijd in Sliedrecht wordt zaterdagavond om 19.30 uur gespeeld in De Basis. Een aanrader voor volleyballiefhebbers, het kan weer een kraker opleveren. 

Programma 7e speelronde eredivisie dames:

Zaterdag:
Sliedrecht Sport - Apollo 8
Talentteam Papendal/Arnhem - Eurosped
Springendal Set-Up '65 - VC Sneek

Zondag:
Peelpush - Regio Zwolle Volleybal
FAST - Dros-Alterno

Foto: Pim Waslander

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×