Arjen Schimmel neemt komend seizoen het stokje over van Joost Joosten als trainer-coach van VoCASA Heren 1. Na twee seizoenen neemt het bestuur van VoCASA afscheid van Joosten. VoCASA eindigde in de reguliere competitie als negende en voorlaatste, boven Zaanstad.

Arjen Schimmel was tussen 2013 en 2016 met de heren van Taurus al actief in de Eredivisie. Daarvoor was hij trainer/coach bij de dames van Flamingo’s uit Gennep (2012-2013).

De afgelopen vier seizoenen fungeerde Arjen Schimmel als hoofdcoach van VV Utrecht Dames 1, dat dit seizoen in de Topdivisie streed tegen VoCASA Dames 1.

Schimmel kijkt uit naar zijn nieuwe klus: “VoCASA heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt en ik kijk er naar uit om bij te mogen dragen aan de volgende stap. Deze tijd brengt wat extra uitdagingen met zich mee, maar dat maakt deze klus alleen maar leuker.”

In Nijmegen staat de begroting niet onder druk als gevolg van de corona-crisis. Er kan doorgebouwd worden, en dat is bijzonder in deze tijd. Met het binnenhalen van Arjen Schimmel is gekozen voor een nieuwe impuls.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×