Beachen op de zoetwaterstranden van Lemmer en Heerde

Beachen op de zoetwaterstranden van Lemmer en Heerde

Bij beachvolleybal denk je vooral aan de eindeloze stranden langs de kust, maar het Summer Beach Volleyball Circuit strijkt ook neer op het zand in ons binnenland. In Lemmer en Heerde bijvoorbeeld. Het zoete water en het ontbreken van stroming en golfslag maken die locaties ideaal voor het hele gezin.

Lemmer
Deze Friese badplaats aan het IJsselmeer is al jaren een vaste locatie op de SBVC-kalender, direct na de speelronde op Ameland 30 juni en 1 juli. Dit jaar kan ook de jeugd terecht in Lemmer, in een speelronde van het Junior Beach Circuit. Wie zelf niet meebeacht, kan ook terecht op de mooie terrasjes aan het water in Lemmer of in een andere nabijgelegen Friese stad. Lemmer is bij uitstek een SBVC-locatie voor jong en oud. 

Heerde
Het Heerderstrand is dit jaar terug van weg geweest. Het meer ligt aan de voet van de Veluwe, waar je ook prachtige wandelingen kunt maken. Het toernooi, dit jaar op 2 en 3 juni, is wat kleiner van opzet en elk jaar vol. Slim dus om je zo snel mogelijk in te schrijven als je wilt beachen tijdens één van de gezelligste SBVC-rondes in het Oosten van het land!

Inschrijven voor deze en de andere SBVC- en JBC-toernooien kan op www.beachvolley.nl.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×