Beachvolleybal Team Nederland komende week actief in Zeeland

Beachvolleybal Team Nederland komende week actief in Zeeland

De jeugdselecties van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) zijn vanaf zaterdag 4 juli t/m vrijdag 10 juli gestationeerd in het Zeeuwse Vlissingen. De selecties van de coaches Rodin Merx en Erna Everaert gaan dagelijks trainen op het strand van Vlissingen en bezoeken maar liefst acht scholen om beachvolleybalclinics te geven in het kader van het SchoolVolley+ project. De trainings- en clinicweek wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de Provincie Zeeland en de gemeente Vlissingen.

Deze zomer zou in Vlissingen het EK Beachvolleybal voor spelers en speelsters onder de 22 jaar worden georganiseerd. Helaas is dit evenement vanwege de coronamaatregelen voor dit jaar geannuleerd. De contacten tussen de Nevobo, de Provincie Zeeland en de gemeente Vlissingen bleven echter warm. Om beachvolleybal zo veel mogelijk te activeren in Zeeland, reizen morgen 16 jeugdinternationals af naar badplaats Vlissingen.

In samenwerking met Sander van Buren van Zeeland Beach Classics en Henriëtte Swartjes van Strandsport Zeeland gaan de talenten van BTN op acht scholen clinics aanbieden. Daarnaast trainen de jeugdselecties dagelijks op het Vlissingse strand.

Zeer waarschijnlijk komt later deze zomer nog een delegatie topspelers naar Zeeland voor een Superclinic. Hierover wordt later gecommuniceerd.

Op de volgende scholen worden aankomende week clinics gegeven:

Dag

Plaats

School

Tijd

Maandag 6 juli

Vlissingen

VSV

9.00 – 11.45

Maandag 6 juli

Vlissingen

Graaf Jan

12.30 – 14.45

Dinsdag 7 juli

Vlissingen

Branding

9.00 – 12.00

Dinsdag 7 juli

Middelburg

ABS

13.00 – 14.45

Woensdag 8 juli

Arnemuiden

Oleanderhof

08.30 – 10.30

Woensdag 8 juli

Vlissingen

Omnibus

11.15 – 14.00

Donderdag 9 juli

Middelburg

Regenboogschool

9.00 – 10.30

Donderdag 9 juli

Arnemuiden

Vierschip

11.00 – 14.00


Lees meer over het SchoolVolley+ project via deze link.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×