Vanavond staat de derde speelronde in de groepsfase van de Champions League op het programma, zowel Nika Daalderop als Robin de Kruijf verloor tot nu toe geen set in het hoogste Europese toernooi. Maar vanavond zullen ze de eerste echte oppositie krijgen. Je kunt de wedstrijd van De Kruijf live en gratis op YouTube kijken, voor Daalderop moet je afstemmen op EuroVolley.tv.

Nika Daalderop
Het Igor Gorgonzola Novara van Nika Daalderop is sterk begonnen in Poule C, de eerste wedstrijd werd met 3-0 van THY Istanbul gewonnen, in de tweede wedstrijd was het Tsjechische Dukla Liberec niet opgewassen tegen de Italiaanse winnaar van de Champions League in 2019.

Maar vanmiddag wordt er andere koek geserveerd, dan is Dinamo Moskou de tegenstander. Ook Dinamo won beide eerste wedstrijden, maar leverde tegen THY wel een punt in. De ploeg van Russische superster Nataliya Goncharova sloeg in de vijfde set toe. Om 17.00 uur Nederlandse tijd start de wedstrijd in de Russische hoofdstad, je kunt die live bekijken op EuroVolley.tv (betaald).

Robin de Kruijf
Imoco Volley Conegliano heeft een flinke domper te verwerken gehad in aanloop naar dit derde Champions League-duel. Afgelopen weekend werd de finale van het WK voor clubteams verloren van het Turkse VakifBank Isatanbul. Conegliano en De Kruijf werden onttroond als wereldkampioenen.

Zullen De Kruijf en consorten zich kunnen oprichten slechts vier dagen na het WK, waarop de Nederlandse nog wel in het Dream Team werd gekozen als een van de beste middenspeelsters.

Tegenstander Chemik Police uit Polen won ook beide wedstrijden tot nu toe, stond slechts een set af. De wedstrijd begint om 18.00 uur en is live te bekijken op YouTube. Het is de Supermatch van de week, wat betekent dat er ook een pre-match show is als voorbeschouwing. Die kun je vanaf 15.00 uur bekijken.

Foto: Volleyball World

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn