Brouwer&Meeuwsen en Bouter&Varenhorst in kwartfinale

Brouwer&Meeuwsen en Bouter&Varenhorst in kwartfinale

De heren van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) zijn op het 4-sterren toernooi van Itapema doorgedrongen tot de kwartfinale. Brouwer en Meeuwsen wonnen in de achtste finale met 2-0 van Duitsland en Bouter en Varenhorst waren te sterk voor Litouwen. Bij de vrouwen kwamen Keizer en Meppelink het verst in Brazilië, ze werden uitgeschakeld in de achtste finale.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen werden poulewinnaar en stonden gisteren in de achtste finale tegenover het Duitse duo Bergmann/Harms. Dat leverde een prima 2-0 overwinning op, het werd 21-19 en 21-15 voor de BTN-heren. In de kwartfinale staan Brouwer en Meeuwsen vanmiddag om 17.00 uur tegenover de Brazilianen Vito-Felipe en Guto.

Jasper Bouter en Christiaan Varenhorst gingen ook al poulewinnaar direct door naar de achtste finale. Ze streden daarin tegen een team uit Litouwen: Rumsevicius/Kazdailis. Met goed spel werd de zege overtuigend gepakt: 21-17 en 21-19 voor de Nederlanders. Bouter en Varenhorst spelen hun kwartfinale om 16.00 uur Nederlandse tijd. Ze gaan tegen de Polen Kantor en Losiak strijden voor een plek in de halve finale. 

Uitgeschakeld

Bij de vrouwen komen er geen Nederlandse teams meer in actie. Sanne Keizer en Madelein Meppelink wisten nog wel de tussenronde te overleven, maar werden in de achtste finale uitgeschakeld door het sterke Zwitserse duo Heidrich/Vergé-Dépré.

Voor Joy Stubbe en Marleen van Iersel eindigde het toernooi in Itapema in de tussenronde. Ze verloren daarin van het Zwitserse team Betschart/Hüberli.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×