Beachvolleybal Team Nederland

BTN-teams in actie op CEV Master in Pelhrimov

Na de succesvolle opening van de FIVB World Tour in Den Haag, komen de duo's van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) deze week weer in actie. Ook de Europese tour trapt vroeg af in 2018 met de eerste indoor Master van de CEV. Die wordt gespeeld in het Tsjechische Pelhrimov.

Drie teams komen vandaag al in actie in het kwalificatietoernooi van de European Masters Pelhrimov. Christiaan Varenhorst en Jasper Bouter starten om 10.20 uur tegen het Engelse team Gregory/Sheaf. Bij een overwinning spelen de BTN-mannen vanmiddag in de tweede ronde van de kwalificatie tegen het Oostenrijkse duo Winter/Hörl.

Jolien Sinnema en Laura Bloem gaan in Pelhrimov ook proberen via de kwalificatie in het hoofdtoernooi te komen, de dames van Beachvolleybal Team Nederland starten tegen Roemenië. Joy Stubbe en Marleen van Iersel treffen een Engels teams in de kwalificatie.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen starten morgen in het hoofdtoernooi in Tsjechië. Ze zijn als derde geplaatst, achter de Polen Kantor en Losiak en het Oostenrijkse duo Doppler/Horst.

Goed nieuws voor Madelein Meppelink en Sanne Keizer, de BTN-dames kregen van de organisatie een wildcard voor het hoofdtoernooi. Ze komen dus ook vanaf morgen in actie op de eerste indoor master van de CEV.

In Tsjechië kunnen de Nederlandse teams veel rankingpunten veroveren en wordt er gestreden om 25.000 euro prijzengeld.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×