Christiaan Varenhorst niet in actie op DELA Beach Open

Christiaan Varenhorst niet in actie op DELA Beach Open

Christiaan Varenhorst is nog niet fit genoeg om deel te nemen aan het DELA Beach Open, het viersterren World Tour toernooi dat van 2 t/m 6 januari plaatsvindt in Den Haag. Varenhorst onderging op 8 november een succesvolle kijkoperatie aan zijn knie, en is inmiddels weer in training. Deelname aan het DELA Beach Open komt echter te vroeg voor de 2.12 meter lange blokkeerder. De vice-wereldkampioen beachvolleybal van 2015 is bovendien nog bezig een nieuwe teamgenoot te vinden, na zijn breuk met Jasper Bouter eind oktober.

Volgende week wordt het definitieve deelnemersveld voor het DELA Beach Open gepubliceerd. De topteams van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) zullen in ieder geval deelnemen aan het grootste indoor beachvolleybaltoernooi ter wereld, dat in het Haagse Sportcampus Zuiderpark wordt gespeeld.

Scoor nu tickets voor het DELA Beach Open 2019!

Het DELA Beach Open vindt plaats van 2 t/m 6 januari 2019 op de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, de plek waar ooit het oude voetbalstadion van ADO Den Haag stond. Een prachtige topsportaccommodatie die wordt omgetoverd tot een spectaculaire indoor beachvolleybalarena. Er is een centre court en daarnaast worden er ook nog wedstrijden gespeeld op twee extra velden.

Ben je fan van beachvolleybal? Dan moet je de eerste week van januari op de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zijn! Tickets bestel je hier.

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×