Mis jij de (volleybal)evenementen ook zo? Na deze editie van 'De top vijf...' kan je er weer even tegenaan! We blikken nog één keer terug op de vijf mooiste aftermovies van de afgelopen jaren. Enjoy!

5. DELA Eredivisie Beach 2019 - Utrecht
In 2019 streek de DELA Eredivisie Beach neer in verschillende steden in Nederland, Utrecht was één van de hoogtepunten. Op het Jaarbeursplein werd genoten van lekker weer, goed entertainment en een hoog niveau beachvolleybal. Deze goede sfeer is terug te zien in de aftermovie!

4. Volleyball Nations League 2018 - Rotterdam
Misschien heb je het al op Facebook of Instagram voorbij zien komen, maar twee jaar geleden speelden de Volleybaldames de Volleyball Nations League in Topsportcentrum Rotterdam. Drie spannende wedstrijden, met de clash tegen Servië als hoogtepunt. Na een 2-0 achterstand en vier matchpoints tegen, wist Oranje de overwinning toch nog naar zich toe te trekken. Beleef de spanning opnieuw in deze gave aftermovie!

3. DELA Beach Open 2018 - Den Haag
Een beachvolleybaltoernooi in de winter? Zeker! De DELA Beach Open 2018 was de opening van de World Tour en vond plaats in Sportcampus Zuiderpark. Terwijl het buiten sneeuwde, gingen verschillende topteams in de overdekte hal de strijd met elkaar aan. Een bijzonder toernooi, een bijzondere aftermovie!

2. WK Beach 2015 - Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam & Den Haag
Van de opening van de World Tour naar het WK Beach in Nederland. Het toernooi werd bezocht door 110.000 toeschouwers en overtrof iedereens verwachtingen. Ga met de aftermovie nog één keer terug naar die geweldige weken!

1. EK Mannen 2019 - Rotterdam
Afgelopen jaar speelden de Lange Mannen het EK in eigen land. Het toernooi begon in Rotterdam Ahoy, en hoe! Oranje won hier twee wedstrijden en speelde in een uitverkochte hal tegen wereldkampioen Polen. De geweldige sfeer is moeilijk te beschrijven, maar de aftermovie laat genoeg zien!

Weet jij een leuk onderwerp voor 'De top vijf...'? Laat het ons weten via communicatie@nevobo.nl

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn