Op de foto met de beker van het WK Volleybal Vrouwen 2022? Dat kan! Vanaf maandag 18 april trekt namelijk de enige echte WK Beker door het land. Deze Trophy Tour komt langs verschillende plekken in Nederland, startend bij de Bekerfinales in Ede.

Verschillende locaties
In aanloop naar het toernooi in september is de WK Beker op verschillende plekken te vinden! Aankomende maandag zal hij te bewonderen zijn bij de Nationale Bekerfinales in Ede. Daarnaast krijg je ook de kans om een foto te maken tijdens de oefenwedstrijden van de Volleybaldames en de finales van het NOJK. Meer locaties worden later bekend gemaakt, dus houd vooral onze social media-kanalen in de gaten!

Say cheese!
Op deze locaties kan je in de speciale Trophy Tour-stand op de foto met de spectaculaire WK beker! Je kan in je eentje, met je vriend of vriendin, maar natuurlijk ook met je hele team op de foto. Er staat een photobooth die dit direct voor je vastlegt, waardoor je de foto gelijk mee naar huis kan nemen. Dat wil je natuurlijk niet missen! Want… met deze foto maak je kans op twee entreetickets voor het WK Volleybal Vrouwen 2022!

Hoe doe ik mee met de winactie?
Ben je op de foto geweest met de WK Beker? Plaats dan jouw foto op social media met de hashtag #TrophyTour2022. De leukste foto wint twee tickets voor het WK Volleybal Vrouwen 2022! Meedoen kan t/m 1 september 2022.

WK Volleybal Vrouwen 2022
Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. Nederland is als hoofdorganisator gastheer van de meeste wedstrijden, waaronder de finale.

Aan het WK doen 24 landen mee, die in totaal 103 wedstrijden spelen. Er worden zo’n 200.000 toeschouwers verwacht. Gelderland is gastprovincie voor alle 24 deelnemende landen. Naast hoofdlocatie Arnhem (GelreDome), worden er ook wedstrijden gespeeld in Rotterdam (Ahoy) en Apeldoorn (Omnisport).

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn