Het is december en de feestdagen staan voor de deur. Daarom hebben we vijf topcadeaus voor beachvolleyballers geselecteerd. Zet ze op je verlanglijst of verras een vriend of vriendin!

1. Mobiel beachvolleybalnet

Goed nieuws: genieten van zoetigheid met Sinterklaas en copieuze kerstdiners mag dit jaar! Met dit superhandige volleybalnet ben je in no-time weer in shape en klaar voor het nieuwe beachvolleybal seizoen. Makkelijk mee te nemen en supersnel op te zetten. Hit the court in je achtertuin, op het strand, park of pleintje in de buurt.

Vanaf €149,95

Dbo 18 Kerstcadeaus Volleybalnet Art

2. Beach Circuit Hoodie

Ben jij ook zo’n koukleum die het in de winter altijd koud heeft? Met deze hippe hoodie zie je er niet alleen goed uit, vanaf nu blijf je ook lekker warm. De Beach Circuit Hoodie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: hot pink, navy en sapphire blue.

Vanaf €29,95

Dbo 18 Kerstcadeaus Hoodie Art

3. Oakley Radar® EV

Grote kans dat je deze fancy Oakley zonnebril herkent. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen spelen ermee op de FIVB World Tour. De Oakley Radar® EV Path™ heeft een revolutionair design, is super licht en biedt het comfort en de bescherming die beachvolleyballers verlangen. De bril is beschikbaar met drie lenzen (LeRood, Saphire of Fire) voor verschillende omstandigheden.

Vanaf €172,-

Dbo 18 Kerstcadeaus Oakley Art

4. Vincere Sprites Sandsocks

Een must have voor wie in de winter niet is weg te slaan van het beachvolleybalveld. Sandsocks zijn ideaal voor beachsporten wanneer de grondtemperatuur onaangenaam koud of juist te warm is. Deze sokjes geven je precies de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. De neopreen zool van de Sprites Sandsocks heeft een ruw reliëf voor betere grip in het zand.

Vanaf €24,95

Dbo 18 Kerstcadeaus Socks Art

5. Tickets DELA Beach Open

Van 3 t/m 7 januari 2018 moet je als beachvolleybalfan in Den Haag zijn voor het DELA Beach Open. De beste beachvolleyballers ter wereld beginnen het nieuwe jaar op de Sportcampus Zuiderpark, dat speciaal voor het evenement wordt omgetoverd tot de ultieme indoor beachvolleybalarena. Het toernooi vindt plaats in de laatste week van de kerstvakantie en is het leukste vakantie-uitje voor het hele gezin. Voor families die in de kerstvakantie het DELA Beach Open samen bezoeken, is er een extra aantrekkelijk familieticket.

Vanaf €5,-

Dbo 18 Kerstcadeaus Tickets Art

De hele maand december maak je via Facebook kans op gave beachvolleybalprijzen zoals meet and greets met topspelers en vrijkaarten voor het DELA Beach Open.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn