Eredivisie Heren

'Degradatiekraker' in het Landstede Sportcentrum

In het Landstede Sportcentrum staat vanavond een 'degradatiekraker' op het programma. Coníche Topvolleybal Zwolle staat in eigen huis tegenover Vallei Volleybal Prins, beide ploegen hebben de punten heel hard nodig om niet in de degradatiepoule te belanden. Kunnen de ervaren spelers van Zwolle het verschil maken?

Met nog maar twee speelrondes in de reguliere competitie van de eredivisie, is het nu menens. In Zwolle zal de insteek bij beide teams duidelijk zijn: alles of niets. Zowel Coníche Topvolleybal Zwolle als de gasten uit Ede kunnen nog zevende worden en daarmee zich plaatsen voor de kampioenspoule.

Wie gaat er het beste om met de spanning? De thuisploeg kan in het Landstede Sportcentrum rekenen op de steun van een vaste harde kern supporters, dat kan wel eens belangrijk worden. Zwolle heeft met Jelle Hilarius en Thijs van Noorden twee zeer ervaren mannen in huis, die moeten de ploeg op sleeptouw nemen.

De eerste ontmoeting tussen de ploegen eindigde in Ede in een 3-2 (19-25, 19-25, 25-22, 25-16, 15-10) overwinning voor Vallei Volleybal Prins. Het gaat dus ongetwijfeld een kraker worden in Zwolle.

Programma eredivisie heren:

Coníche Topvolleybal Zwolle - Vallei Volleybal Prins
Talent Team Papendal Arnhem - Inter Rijswijk
Zaanstad - Seesing Personeel Orion
SV Land Taurus - Advisie/SSS

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×