DELA Eredivisie Beach 2019 komt naar je toe!

DELA Eredivisie Beach 2019 komt naar je toe!

Net als vorig jaar is de DELA Eredivisie Beach kalender dit jaar 10 speelronden rijk en vormt het NK in augustus het slotakkoord van de tour. De speelronden zijn verspreid over heel Nederland, dus er is deze zomer altijd een Eredivisie toernooi bij jou in de buurt.

In de week voorafgaand aan het toernooi staat iedere gaststad bovendien in het teken van beachvolleybal. Scholen, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen kunnen eenvoudig een beachvolleyballetje slaan. Het Eredivisietoernooi is de afsluiter van de beachweek in iedere speelstad. Wil jouw club, school, bedrijf of jij zelf wel iets doen op het centre court in één van de speelsteden? Mail je verzoek naar beach@sportworx.nl.  

“Dit jaar spelen nog meer internationale topteams mee in de DELA Eredivisie”, blikt Wilco Nijland van het organiserende SportworX reikhalzend vooruit. “En ik nodig iedereen vast uit voor het afsluitende NK in het weekend van 23-25 augustus. Kom zelf spelen, geniet van de nationale topteams én leef je helemaal uit tijdens het geweldige beachvolleybalfeest op het strand van Scheveningen.” Klik hier voor dé DELA Eredivisie Beach website.

Kalender Eredivisie Lijst Kaart Nl Locaties 2019 Comp

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×