Coöperatie DELA is de komende vier jaar de hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal. DELA steunt zowel de topsportteams- en evenementen als het omvangrijke breedtesportcircuit. De naam van DELA zal aankomende week tijdens het World Tour toernooi in Den Haag (15 t/m 18 juni) al op de shirts van de Nederlandse internationals prijken.

Coöperatie DELA, de Nevobo en sportmarketingbureau TIG Sports maakten hun partnership vrijdag bekend tijdens een persconferentie in het beachvolleybalstadion in Den Haag. DELA wordt hoofdpartner van Beachvolleybal Team Nederland (BTN). Daarnaast is DELA hoofdsponsor van de World Tour toernooien op Nederlandse bodem, het Europees Kampioenschap Beachvolleybal 2018, de Eredivisie Beachvolleybal, het Nederlands Kampioenschap en partner van het Summer Beach Volleyball Circuit.

“Wij zijn natuurlijk bijzonder blij dat DELA het beachvolleybal zo breed omarmt”, vertelt Guido Davio, algemeen directeur van de Nevobo. “Niet alleen de topsport maar ook de breedtesport krijgt op deze manier een enorme boost. Als volleybalbond kennen wij DELA goed als sponsor van het Nederlandse vrouwenvolleybal van 2006 tot en met 2015. Het feit dat de coöperatie na een korte pauze weer terugkeert in het volleybal, is een bevestiging dat deze sport goed bij het bedrijf past.”

“Beachvolleybal heeft een enorme positieve, energieke uitstraling, en staat voor onbezorgdheid”, vertelt Martin Kersbergen,  verantwoordelijk voor sponsoring bij DELA. “Dat is precies wat wij als uitvaartverzekeraar- en verzorger willen uitdragen. Het leven vieren, mooie herinneringen maken en die delen met de mensen om je heen.”

Historie

Coöperatie DELA is bekend met de volleybalsport in Nederland. DELA koos in 2006 voor een langdurige verbintenis met de Nederlandse volleybaldames. De ervaringen waren zeer positief. Dat had te maken met de sport, het team, de staf en het publiek. Het is een brede sport, met positieve associaties, mede door de mensen in deze sport. Het merk DELA werd erdoor verrijkt en intern had het een positief effect op gevoel van trots. Na een periode van circa 10 jaar was er een nieuwe impuls nodig. DELA blijft de volleybalsport trouw en kiest na een korte pauze dus voor het beachvolleybal. 

Over coöperatie DELA

Zo’n 150 vestigingen, 20 crematoria, 2.400 medewerkers, bijna 42.000 uitvaarten per jaar en 3,9 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 80 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

DELA Beach Open

Van 15 t/m 18 juni wordt op de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark in Den Haag het DELA Beach Open gespeeld. Alle Nederlandse topteams komen in actie op dit World Tour toernooi van de FIVB. Tickets zijn nog te bestellen op volleybal.nl/tickets 

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn