Doordeweekse topper in Doetinchem

Doordeweekse topper in Doetinchem

Er staat vanavond al een herhaling van de Supercup-wedstrijd op het programma. In de tweede ronde van de eredivisie heren staan Active Living Orion en Draisma Dynamo wederom in Doetinchem tegenover elkaar. Wordt dat net als anderhalve week geleden weer een spannende vijfsetter?

Anderhalve week geleden werd het seizoen afgetrapt in Doetinchem. Regerend landskampioen Active Living Orion en bekerwinnaar Draisma Dynamo maakten er toen een bijzonder spannende en spectaculaire strijd van. Het werd uiteindelijk een 3-2 zege voor de thuisploeg, die daarmee de eerste prijs van het seizoen veroverden.

In Doetinchem zal Draisma Dynamo vanavond dan ook extra gretig zijn, ze zullen in de competitie willen tonen dat ze ook kunnen winnen op bezoek bij Orion. Voor de Apeldoornse ploeg is het ook de eerste kans op een overwinning, want zaterdag werd hun duel tegen Reco ZVH afgelast door een te gladde vloer. 

Orion kwam wel in actie en liep in de competitie meteen tegen een domper aan. Op bezoek bij Sliedrecht Sport verloor de landskampioen met 3-1 en dat was een zeer teleurstellende start. Die domper zal de ploeg in eigen huis van zich af willen spelen. 

Programma 2e ronde eredivisie heren:

Active Living Orion - Draisma Dynamo
Advisie/SSS - Reco ZVH
Sliedrecht Sport - VoCASA
Talentteam Papendal - Zaanstad
Samen.Lycurgus - SV Land Taurus 

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×