Draisma Dynamo donderdag thuis tegen Caldas da Rainha in Europacup

Draisma Dynamo donderdag thuis tegen Caldas da Rainha in Europacup

Met de 3-0 overwinning van acht dagen geleden in Caldas da Rainha zette Draisma Dynamo een belangrijke stap richting de achtste finale van de Challenge Cup. Daags na pakjesavond kunnen de manschappen van coach Redbad Strikwerda hun verblijf in Europa met in elk geval één ronde verlengen. Indien Draisma Dynamo donderdag in eigen huis minimaal twee sets wint, dan plaatsen de Apeldoorners zich voor de achtste finale.

Draisma Dynamo won vorige week in Portugal overtuigend met 3-0 van SC Caldas da Rainha. Dat betekent dat Dynamo donderdag in Omnisport bij iedere overwinning of een 2-3 nederlaag zeker is van de volgende ronde. Bij een 0-3 of 1-3 nederlaag zal een golden set tot de 15 punten bepalen welk team zich plaatst voor de achtste finale.

Het vorige week in Portugal behaalde resultaat zette de deur naar de laatste zestien in het Challenge Cup-toernooi van dit seizoen al voorzichtig op een kier. Voor het geval Draisma Dynamo zich daadwerkelijk verzekert van een plekje de volgende ronde mag het over twee weken afreizen naar het Tsjechische Brno of naar een Portugese archipel in de Atlantische Oceaan, de Azoren.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal Olympisch kampioen en oud Dynamo speler Bas van de Goor gehuldigd worden door wethouder Nathan Stukker van de Gemeente Apeldoorn. Bas wordt gehuldigd voor zijn recente inductie in de International Volleyball Hall of Fame.

De wedstrijd begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.00 uur. Een kaartje kost € 10 voor volwassenen en € 7 voor jeugd t/m 16 jaar. Je kunt kaarten kopen aan de kassa voor de wedstrijd. Ben je Dynamo-lid of vrijwilliger? Dan heb je gratis toegang op vertoon van je lidmaatschapspas.

Programma return 1/16e finale Challenge Cup mannen, donderdag 6 december:

19.30 uur Draisma Dynamo - SC Caldas da Rainha (POR)

Foto: Jolien Banda - Draisma Dynamo

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×